Нов поне за мен. Та въпроса ми е дали някой е чувал това нещо да е с по нов чипсет от DVP 630.там вече ми казаха, че е ESS Vibrato II. Споделете опит. Иначе отивам и го купувам в името на опита. :knuppel2: Симпатично напревен евтин плеър. Друго, което ми направи впечатление e , че въпреки, че не упоменато, плеъра DVP630 подава без проблем DTS сигнал към ресивър. А това не е упоменато върху корпуса му. Това ме кара да мисля, че DVP3010 също няма да има проблем. А всички други марки тръбят че имат DTS декодиране.Все с големи букви пишат по корпусите. Странно? И все пак вашите мнения са добре дошли. Самият DVP3010 е определено спартански обурудван откъм изходи. Само стерео аудио out,1 coaxial out digital, video -out 1 чинч, 1 бр. S-video. Това е ! Няма друго! Малък и сбит дисплей.Но какво се крие под капака ? В сайта на Philips имаше упътвания на английски , немски, полски и руски !? Странно . Води се базов плеър с Video DAC: 108MHz/12bit и progresive scan. Много странен плеър. Дали това просто не DVP 630 Lite ? Дали е наследил проблемите със субтитрите от предшествениците си ?Как се държи със DivX филмите?