Здравейте!
Събирам мнения за покупка на ДивХ/ДВД плейър ЕЛИТ.
Бихте ли ме посъветвали кой е най-добрият (най-сполучливият) модел DivX/DVD плейър ЕЛИТ?
Здравейте!
Събирам мнения за покупка на ДивХ/ДВД плейър ЕЛИТ.
Бихте ли ме посъветвали кой е най-добрият (най-сполучливият) модел DivX/DVD плейър ЕЛИТ?
Всеки момент трябва да излезе новия модел PV-400USB .Той е от типа на 370..371..388...399 с МТК процесор но с добавка на USB порт кадето можеш да си закачиш хард и да си гледаш DivX филми и др. без да ти се налага да ги записваш на подложки ,казват че порта е с пълни функции,имало и други подобрения но не уточняват , друг момент това е софта ,казват че бил по-добър отколкото при по старите модели( с оправени пропуски ,с по-голям шрифт и др.) поне така казват но като го пуснат ще се видят тези неща дали са така. Един от участниците във форума който се занимава с продажба на техника беше дал и цени :
DVD/DivX Плейър PV-374EX 89.00 лв.
DVD/DivX Плейър PV-366X Black Color 109.00 лв.
DVD/DivX Плейър PV-371X 99.00 лв.
DVD/DivX Плейър PV-399X 109.00 лв.
DVD/DivX Плейър PV-400USB 119.00 лв.
Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-800USB 259.00 лв.
Система за домашно кино с DivX и USB – DHT-801USB 269.00 лв.
Така че всеки момент трябва да излязат по магазините.При всички случаи би трябвало да са по добри освен, ако няма пропуски по софта - но сигурно ще има ъпдейти , и мисля че USB е голямо предимство макар че изисква допълнителни средства - хард и за External case USB ,но има втора употреба на достатъчно ниски цени така че не е проблем.
Мисля че цената също е добра , така че излезе ли по магазините веднага го купувам .
Интересно за този 400USB модел. Ако се окаже сериозен ще ги сменяме ветераните. Който първи го тества нека да пише.
Поздрави!!!