Кодировка 1251 ли слагаш?
Преглед за печат
Кодировка 1251 ли слагаш?
Да. Това е директния линк за сваляне: http://webfile.ru/1471585Цитат:
Първоначално публикувано от ARTU
А как става самото инсталиране на FW? По-назад в темата е имало линкове към описания, но в момента не ги отваря. Не съм го правил никога и затова питам.
Записваш имиджа да CD и следваш инструкцийте като за оригиналния фърмуер. Нищо по-различно:
ЦЪК!!!
В книжката към плейъра пише, че USB входа поддържа САМО jpeg/mp3/wma. А по-назад в темата чета, че можел да плейва и филми през USB. Кое е вярното твърдение (сори, но засега нямам USB памет за да го пробвам с филм)?
Чете филми. Почти 90% от филмите си ги гледам от USB флашчето.
Тази вечер флашнах плейъра. Без проблеми. Всичко си излезе както си му е реда. Само дето малко ме дразни жълтия шрифт. Между другото си купих и една флашка 4GB и пробвах - чете от там филми и субтитри без проблеми.
а как се избират размерите на шрифта с тоя FW, нали можело да се променят?
Малко по памет отговарям, че съм на работа в моменте. От setup бутона при спрян филм може да се избират. По време на филма не става май...Цитат:
Първоначално публикувано от Tarambuka3500
Преди стартиране на филма избираш между три размера.
Аз да питам нещо друго - защо на някои заглавия дава целите наименования, а на други не? Ето тук примерно тези папки ги реже и дава маймуни:
http://img168.imageshack.us/img168/7654/p1000381un3.jpg
Здравейте, а някой знае ли нещо за DVD NEO DVD-R45USB HD ??? Има ли проблеми със субтитрите и гледане на кабелна през него за картина в картината?
Имам Neo DV1000HD. Субтитрите ги изкарва и от DivX, но са много малки. Иначе става за гледане на филми /DivX, флаша ми е 3ГБ/ през флаша. А за PIP става всичко с тунер.
Честита Нова година на всички първо! :Drinks:
И понеже си нямам никаква работа в момента да Ви питам :)
Имам си това плеърче и съм го вързал с HDMI кабел към 42" FulHD LCD (Philips 42PFL7962D/12). Чрез HDMI-то поддържа ъпскейл към 1080i, а и 720p преди това.
Чета в упътването обаче че за прогресив скан трябва да вържа телевизора през COMPONENT (Y Pb Pr) изхода. Сори, ако питам глупост, но 720p през HDMI не е ли също прогресив скан? В упътването му пише "720p: Progressive output upscale to 720 lines." ?
Друго... Между 720p и 1080i не виждам някаква разлика в полза на втория режим. Даже напротив. При 1080i виждам някакви дефекти по картината, особено видни при субтитрите - получават се някакви тънки бели ивички (с цвета на субтитрите) на един-два мм. над самата буква - един вид като чели най-горния/долния край на буквата е отсечен и преместен на горе/надолу. Има го и другаде по картината, но при субтитрите е най-отчетливо. Е, не че от 3-3,5 метра се забелязва много, но все пак дразни.
Също така при 480p/576p картината е по-замазана, но не е толкова назъбена като при 720p/1080i?
На скоро доста си играх с Philips DVP5980 HDMI USB на FULLHD TV и поне за мен се обедих,че плеъра се държи най добре на 576p.За съжаление твоят PHILIPS не поддържа Natural Motion през HDMI и COMPONENT входовете,
Тогава има ли смисъл от тези още няколко режима на ъпскалинг ?Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
Питам защото съм намислил да взимам този DVP 5980 ,ако пък не кой друг е по-добре да се вземе .
Телевизора е Philips 42PFL7962D/12 .