Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 16

Daewoo DRX2105e субтитри?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Daewoo DRX2105e субтитри?

Взех си го предни няколко дни. Доволен съм като цяло, но имам проблем със субтитрите на DivX филмите-излизат на символи...
    Пробвах с десетина филма и различни настройки, но все тая! Някой да има идея защо се получава така? Аз си мисля, че може да е от фирмуеър-а. Взех го от Техномаркет и сега се чудя да ходя ли да ги питам за ъпдейт, какво да правя?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2006

Re: Daewoo DRX2105e субтитри?

OK,
    явно никой незнае, но имам още едно питане. Видях, че часовника, след като съм го натроил си се променя след определено време с един час назад, от самосебе си. Това е мнгоо досадно, имайки предвид че ще използвам плеър-а предимно за записи. Някакви идеи?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от ico-bs
    Взех си го предни няколко дни. Доволен съм като цяло, но имам проблем със субтитрите на DivX филмите-излизат на символи...
    Разгледай пак менюто и виж дали има опция за промяна на езика на субтитрите и ако има го направи на Bulgarian или Russian за да ги показва на кирилица

5. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей
    менюто и субтитрите на руски и си готов !
    Все пак да знаеш, субтитрите му са прекалено големи, ще ти реже буквите в края

ПП, и в упътването са написали как се пускат субтитрите ако не си погледнал

6. Тук е от
    Nov 2006

пробвах и на български и на руски-не ще и не ще! изкарва си йероглифи. пробвах с няколко различни диска, да не би пък да е от диска-все тая!
    апък таймера вече 5-ден си го местя-омръзна ми, все си се мести един час назад...
    в понеделник ще им го нося да го прегледат

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Като си го купува никаква демонстрация ли не ти направиха за филми със субтитри

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей
    имаше някаква далавера, ама като не е пред мен не мога да се сетя, все пак виж в упътването, мисля че го бяха обяснили.
    Ако не, OSD на руски, субтитри на руски или БГ ако имаше, или OSD На английски , субтитри на руски, но по мисля че с първото трябваше да стане, пускал съм ги много пъти, но днес нямах възможност да пробвам каквото и да е, утре също няма да имам възможност.
    Провай така, не може да не стане

10. Тук е от
    Nov 2006

E не става и не става! 3 часа си играх - пробвах както е по упътване-на български, на руски, сменях какви ли не езици, на настройките на първоначалното зареждане, на менюта, на субтитри - ЙОК!

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    ico-bs ще гледам днес да погледна модела, ако не, за утре ще го оправиме споко

12. Тук е от
    Nov 2006

Благодаря предварително.
    Мен все ме съмнява, че е от нещо от фирмуеър-а. По принцип, докато съм бил в Техномаркет съм ставал свидетел как когато някой си купува дивиди им слагат едни дискове, зарежда се нещо, дават ОК и после тестват с филм в дивхикс формат.

На инфото излиза следното: Verison: WP3000003FQ-05 0110; Loader Version: AA003 A100; Mikom Software: 1.1.2 . Нека сравним!

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравей
    днес не съм на работа, утре като отида ще проверя как ставаше номера, иначе поне аз нямам софтуер за модела ти на диск!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

М/у другото проблема с часовника се оказа в задклавиатурното устройство, тоест мен. Плеърът има функция, която взима времето и датата от даден канал автоматично и си се самонастройва. Сега я изключих и всичко си е наред...
    с изключение на субтитрите...

miro_vampiro не се форсирай, аз няколко дни ще съм зад граница, но ще следя форума, когато можеш провери.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

При мен тръгва , но никога от первия път!Пускам диска излизат маймунки, следкоето наново слагам субтитрите на руски и тръгва.М-у другото след края на филма като проверя субтитрите са на BG. Нямам обяснение!
    На инфото ми излиза следното: Verison: WP3000003FQ-06 0116; Loader Version: AA003 A100; Mikom Software: 1.1.2 .

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Офф, миро съвсем забрави да провери, утре ще си поправя грешката, извинявам се

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    ico-bs днес проверих, отворих една бройка, настройката е следната, osd menu и subtitle на руски, всичко друго както си е на defolt ! И така няма проблеми със субтитрите, излизат си перфектно, даже явно модела е с по нова ревизия софтуер, и субтитрите са му доста прилични
    Иначе софтуера е следния:
    WP3000003FQ-060115
    AA003 A100

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. перални DAEWOO?
    От CALL-151 във форум Бяла техника
    Отговори: 4
    Последно: 16-10-20, 15:42
  2. Микровълнова DAEWOO!
    От tarbuk във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 12-06-11, 13:57
  3. DAEWOO DLT - L2
    От cecko24 във форум Други телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 07-10-08, 09:42
  4. DVD DAEWOO DV2000S
    От kire* във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 10-01-07, 14:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе