Моля дайте съвети за избор на DVD Player между моделите:
LG DVX-172 DIVX и
SAMSUNG DVD-P365
Предимства и недостатъци на двата модела.
Благодаря Ви!
Моля дайте съвети за избор на DVD Player между моделите:
LG DVX-172 DIVX и
SAMSUNG DVD-P365
Предимства и недостатъци на двата модела.
Благодаря Ви!
Нека да добавим и моделите:
PHILIPS DVP-3040 и
PHILIPS DVP-5140.
Моделите на Филипс, които посочваш са с изключително слаба оптика. Впечатленията ми са от личен опит, смених 3 досега и все в гаранционния срок. Изводите прави сам !!! (Говоря за модела 3040, но 5140 е същия...).
мене ако питаш вземи си LG то по добро е
Твърдо LG!
Samsung е много по-зле и като удобство за работа с менютата. не съм сигурен, но май и двата плеера са с един и същи чип на Zoran Vaddis 882.
Не май - бъди сигурен!
Имам SAMSUNG DVD-P365 от 4 месеца просто никакви проблеми с него всеки ден по-няколко филма гледам и ги записвам от компютъра.
Здравейте
nn3nn само забрави че самсунга НЕ показва повече от 2 реда субтитри,което не е приятно
а на коя телевизия гледаш с повече редове субтитрите
Не знаех че DivX плеърите се използвали да се гледа ТВ )
То май и на DVD-тата редовете на субтитрите са фиксирани на 2 ;-)
Така е, ама Stargate SG-1 10-и сезон ще излезе с БГ превод на 2 реда евентуално към 2015 - 2020-а година, а човек може да си го гледа още сега на повече от 2 реда... ))
Въпреки че напоследък все повече от непрофесионалните преводачи започнаха да се съобразяват с правилото - макс 42-44 символа на ред / 2 реда, никой не може да ме убеди че е голямо "предимство" плеъра ти да поддържа САМО 2 реда субтитри...
Здравейте
за мене е важно да показва 3 реда, точно защото повечето преводачи не се съобразяват с редовете
При двд няма проблеми
Каква телевизия иначе на двд не разбрах ?
Иначе друго за мен неприятно е когато съм записал няколко филма на двд подложка, и при филм на 2 диска, като свърши 1 ви диск НЕ почва автоматично втория, трябва да избереш субтитрите, което леко ме дразни
Както се казва - Хора много, вкусове всякакви.
Преди време ми се наложи да купя някакво двд, последно се бях спрял на тези двата модела. тествах с ралични дискове, файлове, формати. В LG -то не ми хареса, че субтитрите са на някаква черна лента, която заема голяма част от долната част на екрана (било то полупрозрачна), също така LG-to не разпознава субтитри в "txt" формат. Това, че то си избира кои субтитри да зареди без да ме пита и без аз да мога да променя неговия избор също не ми хареса. Всъщност единствения му плюс спрямо Самсунга е, че показва 3 реда.
Предпочетох Samsung-a. Иначе като качество са "един дол дренки"