От никъде няма го в БГ.Първоначално публикувано от petttto
От никъде няма го в БГ.Първоначално публикувано от petttto
Потвърждавам!
От Philips България ми отговориха, че не се внася в БГ, въпреки че го има на сайта им???
te i ot philips mai neznaqt na men mi pisaha da go tursq v po-malkite magazini ... sladuri, kato si nqmash rabota tursi
То по-големите вериги го няма, ама нейсе!
Иначе на сайта им има само него вече??? И две системки за домашно кино.
Някой може ли да направи сравнение между 5960 и 5990?
Втория има USB 2.0 и поддържа HDMI 1080P има възможност да създава MP3 файлове директно от AUDIO CD на USB FLASH и поне според мен дизайна му е доста по-красив от на първия. Смяната на софтуера може да става и през USB. И да незабравяме че получяваме най-актуалното и разработката на софтуера за него е в най-напреднал стадий.Първоначално публикувано от stelkom2004
Някой може ли да помогне ... Купих си въпросния DVP5990, но не ми разпознава български субтитри, когато гледам DIVX филм. Излизат на маймуница, а е ъпдейтнат с последен официален софтуер V34. Има ли оправия за този проблем ?
Слагай това ******************.de/files/45221577/..._1251.rar.html и проблемите ти свършват и незабравяй след това да дадеш настройките по дефолт. Успех.Първоначално публикувано от STARS
Благодаря А да попитам, мога ли да гледам филмите без да има черти отгоре и отдолу ? Тоест някакъв вид custom aspect ratio ...
Това до колкото аз знам зависи от самия филм.Първоначално публикувано от STARS
Да включително и в най-новата версия.Първоначално публикувано от DVDP5990/12
zdraveite, koe e po-dobre plear s 14 bit video ili s 10 bit video
пиши на кирилица !
Естествено че с 14BIT но какво общо има с Филипса като той е с 12BIT 108 MHz. И незабравяй че и марката има значение пример Елит (14BIT) и Филипс (12BIT) на втория картината е по-добра. И пиши на кирилица.Първоначално публикувано от petttto
LG е марката, има два плеара фулейчди в техномаркет по-новият ми хареса като дизайн но видях че е 10 бита видеото на другият модел DVX382H е 14 бита. Прочетох на в чужд сайт че PHILIPS DVP5990/12 чете MP4, WMV9, някой тествал ли го е на тези формати, и MOV ако разширението му се промени в AVI.
Попадна ми HD видео 1080/720 със странното разширение .ts. Преконвертирах го в .avi без да променям резолюцията. Плейърът 5990 не мова да го разпознае. Нормално ли е? До каква рез. максимум може да плейва? Книжката не мие под ръка.