Снощи нямах време да проверя за DL носителя.
За съжаление не пренася редовете със FW 6.1. Нямам време да пробвам последната версия.
Marvin,
Не съм написал, че трябва да ползваш само Verbatim! Просто да пробваш един, за да провериш дали има проблем.
Ако искаш, записвай и на Princo. Verbatim са собственост на Mitsubishi Kagaku и поне тези от Метро не са ментета. Вярно е, че има и индийски, ама какво да се прави?
На Emtec всичките са им правени там. Не знам какви са ти Maxell-ите, но тези от Метро бяха Made in Hungary. Добри отзиви съм чувал за Sony, но не съм пробвал лично.
Освен това Philips официално поддържат DVD+R DL стандарта, защото те са го създали! Имай го впредвид. По спецификации корекцията на грешките е по-добра на +, отколкото на - стандарта.
Edit:
Преди 5 часа тествах с Verbatim DVD+R DL - зареди го точно за 13 секунди и си почна възпроизвеждането. Може и да имаш проблеми със SW за запис или писачката, не знам! Аз преинсталирах nero, че ми създаваше проблеми.
Още нещо - чете без проблеми от DVD+RW филми *.avi над 2 часа и с големина над 2GB ("Transformers").