Здравейте, имам 7 инчово портативно ДВД -Мустек. Исках, от него да изкарам картина на телевизора, но нямам AV кабела. От техномаркет ми дадоха кабел, за камера, но нестава с него. Някой знае ли, какъв точно кабел да взема?
Здравейте, имам 7 инчово портативно ДВД -Мустек. Исках, от него да изкарам картина на телевизора, но нямам AV кабела. От техномаркет ми дадоха кабел, за камера, но нестава с него. Някой знае ли, какъв точно кабел да взема?
Аз знам! Мисля, че и ти знаеш! Сега сериозно- ДВДто при всички случаи има някави изходи, ТВто при всички случаи има някакви входове и .... и от там нататък и чичко Google знае!И не на последно място- сигурно имаш User Manual?
Успех!
Първоначално публикувано от kaloman
Е, аз ако знаех-нямаше да питам.А, питам-защото купувам 3-ти кабел и пак-цъ.... А,в Гоглето ми излизат стандартните кабели с чинчове, а ДВД е с изходи по-тънички, като тези за включване на слушалки
Привет,
може би ти трябва от едната страна 3,5мм жак, а от другата 3 чинча(ляв/десен канал, видео).
Попитай в магазините за електроника, например конрад.
поздрави
ps.подобно имам превид: HQ 3.5mm (4 Pin) to 3 x Phono/RCA (Left, Right,Video)
http://www.cabling4less.co.uk/index.php?pageLayoutId=5
Ако е това, което е показал kek изглежда точно като моя кабел за камерата!
Кажи какво пише на изхода на плеъра,да не се окаже че е само аудио изход.По принцип трябва да стане с този кабел които са ти продали в ТМ.Дай линк към плеъра не ни караи да гадаем ако искаш помощ.
В комплекта пише че има такъв кабел,имаш един вход и един изход,да не си ги объркал.
o[quote=granity ]
В комплекта пише че има такъв кабел,имаш един вход и един изход,да не си ги объркал.
[/quote
да, но аз ги нямам- изгубих и зарядното за кола и този кабел. за това търся