Търся запазено портативно радио, захранване с АА или ААА батерии. Нещо като на снимката а може и такова.
Изпращайте и снимки за да знам за какво става дума.
Контакти на ЛС или имейла.
Търся запазено портативно радио, захранване с АА или ААА батерии. Нещо като на снимката а може и такова.
Изпращайте и снимки за да знам за какво става дума.
Контакти на ЛС или имейла.
извинявам се за лекия офтопик, но не схващам идеята за втора ръка подобно радио, след като ново струва между 6 и 10 лева...
ако има някакви специални изисквания, няма да е зле да бъдат уточнени поради горния факт
Ами едно по-качествено радио може да стигне като ново до 50лв. че и повече. Разглеждах ги тези от 6-10лв. и като цяло не ми се дават пари за такива. Мисля си че вече все по рядко се използват такива радиоапарати и все на някой ще има такова ненужно за прилични парички . Това от снимката е доста по-скъпичко от 10лв. като ново.
Някой не може ли да препоръча поне модел и марка, нещо което и изпробвано и работи.По магазините има 3-4 модела ама ми изглеждат еднакви, и не съм убеден че са някаква стока. Не ми се ще да карам на принципа проба-грешка ще ми излезе златно, вече имам два боклука в шкафа .
В конрад имаше едно малко - голямо колкото едно тамагочи - джобно и компактно. работи с малки батерии тип "таблетки"
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...radio&_sacat=0
Отиваш на този адрес и си харесваш нещо.