Re:Помощ за избор на Blu-Ray Disk - DVD player - 2009
момчета кажете BLU-RAY ПЛЕЙЪР до към 300лв че утре ще вземам телевизор и направо да взема и -BLU-RAY ПЛЕЙЪР които да има добър (UPSCALING) 1080p и чете възможно повече формати .после като доиде А-200 или друг добър модел HD плеиър и съм готов.lazarus 18 какво ще кажеш за идеята ми за HD плеър и BLU-RAY ПЛЕЙЪР. препорачаи нещо утре да си взема с телевизора.
За 300 лв вече няма нищо свястно на пазара ! Има един Филипс , но той е най-ниския им клас плеър . Панасоника беше на много добра цена , но свърши и му дигнаха цената !Ако няма да си купуваш блу-рей дискове , по добре изчакай за добра оферта !Ако ще теглиш от нета си вземи HD плеър , вече са на много добри цени и избора е голям !
така е но искам хубав HD а те са по около 1000лв. а засега много се охарчих и ми трябва нещо евтино.незнам,препорачаи тогава някои до 300лв но какво ще го правя после като взема хубав HD плеиър
Ти се запитай какво ще го правиш сега. Какво точно ще гледаш на него?
Ако искаш евтино си вземи по-евтин HD плеър. Поне ще ти върши някаква работа.
Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
така е но искам хубав HD а те са по около 1000лв. а засега много се охарчих и ми трябва нещо евтино.незнам,препорачаи тогава някои до 300лв но какво ще го правя после като взема хубав HD плеиър
Колега venci79 , какви са тези 1000 лв ? Ти май искаш С-200 натъпкан догоре с екстри , а не си сигурен дали ще ги ползваш ! А утре като излезе ново поколение плеъри , този , скъпия , какво ще го правиш ? Аз лично имам блу-рей за 200 лв / Панасоник / и HD плеър за 240 лв / Xtreamer , но го продадох и ще взимам друг / и съм много доволен ! Но ти искаш от всичко по много , лошо няма , но да не съжаляваш после ! :081: :Drinks:
добре момчета значи като за първо време евтин HD плеър.кажете само кои и го вземам.да чете повече формати и лесно да се работи с него ми са езискванията.
Аааа , колега , на тези въпроси мястото им не е тука !
оп грешка civica от бързане да получа отговор за утре стана.
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
За 300 лв вече няма нищо свястно на пазара ! Има един Филипс , но той е най-ниския им клас плеър . Панасоника беше на много добра цена , но свърши и му дигнаха цената !Ако няма да си купуваш блу-рей дискове , по добре изчакай за добра оферта !Ако ще теглиш от нета си вземи HD плеър , вече са на много добри цени и избора е голям !
Смисъл от блу-рей плеър с добър ъпскейлинг има не само за блу-рей дискове - ако имаш голяма колекция от качествени ДВД-та, това е един много добър начин да и се наслаждаваш на голям екран.
добре де аз искам да питам за този ъпскейлинг който го имат блу рейовете наистина ли вдигат качеството на обикновенните двд-та.в смисъл разликата видима ли е добре или всичко е реклама и преувеличено.ако някой го е пробвал вече да каже че и аз се чудя дали да си взема едно lg bd390 съм си харесал техномаркета
Цитат:
Първоначално публикувано от brun4ev
добре де аз искам да питам за този ъпскейлинг който го имат блу рейовете наистина ли вдигат качеството на обикновенните двд-та.в смисъл разликата видима ли е добре или всичко е реклама и преувеличено.ако някой го е пробвал вече да каже че и аз се чудя дали да си взема едно lg bd390 съм си харесал техномаркета
Разлика има, но въпроса е има ли разлика спрямо ъпскелинга на телевизора. Защото всеки телевизор също го прави този процес. При някои модели той е доста добър и се доближава до този на плеъра.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Разлика има, но въпроса е има ли разлика спрямо ъпскелинга на телевизора. Защото всеки телевизор също го прави този процес. При някои модели той е доста добър и се доближава до този на плеъра.
ясно благодаря лазарос
С техниката от скромния ми "подпис", резултатът от ъпскейлването е впечатляващ при настройка на изходния сигнал на Сони плеъра да подава 1080р на HD - ready телевизора. Опитвал съм и със 720р, но резултатът беше по-слаб. При много малко ДВД-та няма особено добър резултат, като при наскоро закупен оригинален концерт на Joe Satriani от издателя Eagle Vision, за разлика от други пиратски :)
а някои може ли да ми каже за LG BD390 ДОБЪР ИЗБОР ЛИ Е модела И има ли нещо по добро да се предлага.в техномаркета тоя модел ми бяха предложили
Това е най-добрия модел на LG / засега / !По-добро сигурно има , не е LG , но и цената е ......!Ако няма да си купуваш дискове редовно , не си заслужава инвестицията ! Вярно , че има доста екстри този модел , но един HD плеър ще ти върши почти същата работа ! Пък и новите модели ще предлагат повече функции и сигурно цената ще е по-добра !