Кой от двата Blue Ray плеъра да избера? PHILIPS BDP-3000 или PANASONIC DMP-BD60E
Ако някой има наблюдения нека си каже мнението, че се чудя кой да си купя. Основно (за момента) ще го ползвам за divx филми. Как стои въпроса със субтитрите и т.н. и кой чете повече видове формати?
PHILIPS BDP-3000
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055086
PANASONIC DMP-BD60EG-K
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052487
Мерси предварително.
Re:Кой от двата Blue Ray плеъра да избера? PHILIPS BDP-3000 или PANASONIC DMP-BD60E
Общо взето / за момента / няма никакво значение кой ще си купиш .Панасоника е по-евтин , но пък има една година гаранция !
Re:Кой от двата Blue Ray плеъра да избера? PHILIPS BDP-3000 или PANASONIC DMP-BD60E
А тези BluRay плеъри поддържат ли наистина DivX формата, че при SONY например не се плейваха ...
Колега , не четат , но то си е написано !Файлова система FAT32 не поддържа по-голям файл от 4 GB , няма такова mkv !
как да няма, аз имам ледена епоха 3 на 1.3gb mkv файл !
Добре , явно имало изключение , но не са толкова много .Това все пак е блу-рей плеър и чете заводски дискове и " пиратските " формати засега не са му приоритет !
Re:Кой от двата Blue Ray плеъра да избера? PHILIPS BDP-3000 или PANASONIC DMP-BD
По принцип е не очаквайте BluRay плеъри особенно от сериозни производители да поддържат нещо различно от BluRay спецификациите. Някой имат бонуси, но на това не бива много да се разчита. Ако приоритета ти е да гледаш mkv файлове, то избора ти трябва да се насочи към някой от мултимедийните плеъри! :)
Дааа, явно ще си променя изцяло мнението и изобщо няма да взимам Blue-ray, а някой от по-скъпите DVD плеъри - евентуално Philips DVP-3380... .mkv-то ще го прежаля. A Blue-ray по-нататък...
И аз мислех като теб, когато трябваше да си купувам нов плеър, но lazarus18 ме убеди с едно изречение, че блу-рей плеъра е по-добрия вариант за възпроизвеждане и ъпскейлване на ДВД-та. Е - това е така, вече не съжалявам , още повече, че вече имам и десетина оригинални BD дискове и мога да им се наслаждавам, а техните цени падат.
Цитат:
Първоначално публикувано от Danri
....че вече имам и десетина оригинални BD дискове и мога да им се наслаждавам, а техните цени падат.
Само че,докато им падне цената до 15-20 лв/бр. у нас, сигурно ще излезе някой нов -ray стандарт.Според мен ако човек не си прави колекции и повече гледа свалени от нета филми - по-добре да си купи един мултимедиен плеър и едно ДВД за 50-60 лв. и е готов!
То има нов формат , разработен от братята китайци , но няма така лесно да се наложи на пазара !Съгласен съм , че мултимедийния плеър засега е по-добре като инвестиция в техника , при това нямане !Но все пак , който може да си позволи покупка на блу-рей плеър няма да съжалява !Имам и двете устройства и те много добре се допълват !
Между другото да допълня, само в помощ на накой друг чудещ се, че вчера ходих в МЕТРО София и там Philips BDP-3000 са го пуснали по 199 лв.