Ами по няколко пъти и двамата ви написахме кое е по-добро. Ако не се доверявате на нас, в нет-а има ревюта бол. Sony-то не е лошо, но е много недомислено. Ако търсите поддръжка на sacd, при Panasonic няма да можете да пускате такива дискове. А относно телевизора, от Sony до Sony разлика колкото от Лом до Лондон. И въпреки това, марката не е от значение.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 8Одобрявам
8Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Че както е тръгнало, не знам дали ще изкарат следващи модели изобщо. А тези френските ги бях гледал, но по ревютата казват, че не стават. Една торба пари за нищо. Иначе 9000 модела на Паната много ми харесва, но само за едната коруба да дам 1300 кинта отгоре наистина не си заслужава. Много се бях навил и за модела на Pioneer, даже щях да го взема с отстъпка от тук през познат, но дойде ковид и всичко приключи.
 Че както е тръгнало, не знам дали ще изкарат следващи модели изобщо. А тези френските ги бях гледал, но по ревютата казват, че не стават. Една торба пари за нищо. Иначе 9000 модела на Паната много ми харесва, но само за едната коруба да дам 1300 кинта отгоре наистина не си заслужава. Много се бях навил и за модела на Pioneer, даже щях да го взема с отстъпка от тук през познат, но дойде ковид и всичко приключи.

Първоначално публикувано от pablito1
 Първоначално публикувано от pablito1