Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 39 от общо 39
Like Tree8Одобрявам

Здравейте, препоръчайте Blu-ray плеър...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Отговор: Здравейте, препоръчайте Blu-ray плеър...

И аз мислех през 1990г , че грамофона умря и го изхвърлих , а плочите раздадох на бедните дето нямаха пари за сд плеър. А що пара можело да изкарам сега .....все повече концерти започнаха да излизат на 4к блу рей. Има фенове за всичко, Тубата е вече платена, като пуснеш Шушана и на средата почне една гадна реклама ще се огледаш за по-добър вариант. Една оптика изкарва десетина години , така че не е добра идея , освен ако не си знаеш парите , да си купиш лазерен плеър за една торба пари.Аз лично на всеки 3-4 години си сменям сд-то, докато не е започнало да зацикля. Сменял съм оптика на топ модел плеър - не става работата .....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Е това с винила си е голям хайп. Според проучванията зарибявката по колекционирането им е равносилна на средна кокаинова зависимост И аз много пъти съм бил на косъм да си купя плоча на някой ценен за мен албум, но здравият разум ме спира. Понже купя ли си една, знам какво ще последва Ако живеех в къща сто процента щях да колекционирам винили. Засега имам малко 4К дискове, само филми към момента. Но плеър съм решил да взема за да не амортизирам излишно плейстейшъна.

4. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Малко офтопик: денс прочетох, че Yamaha са пуснали нов CD Changer:
    CD-C603
    Предполага се въпросните продукти (вкл CD/DVD/Blu-Ray плеъри), се купуват от шепа видео/аудио ентусиасти, в предвид "умиращите" технологии.
    CubanLinx одобрява това.

5. PFT
    PFT е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Бях написал 600/700лв бюджет...МАХ..1000..ама 3000 лв за OPPO,не ми се дават...между другото в TOP AUDIO VIDEO...има и един малко по евтин REAVON UBR-X110..От Амазон не взимам нищо,освен ако не ми го пратят с наложен платеж, което няма как да стане,по обясними причини...ДАЙ ПАРИТЕ И ЧАКАЙ..изгорях с два продукта добре че са прежалими...Ще чакаме промоциите за Коледа и Нова година..

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

От Амазон никога не съм имал проблем, каквото съм купил винаги е пристигало. Пазарувам често и едри и дребни неща. Имам купени от там сд плеър и блу-рей.
    CubanLinx одобрява това.

7. PFT
    PFT е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    От Амазон никога не съм имал проблем, каквото съм купил винаги е пристигало. Пазарувам често и едри и дребни неща. Имам купени от там сд плеър и блу-рей.
    Възможно е,аз игорях с комплект за почистване на климатик,трябваше да дойде четка,пръскачка,платнище и дойде само платнището

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Лош късмет просто. Относно Oppo-то, за мен е безумие за нещо старо и използвано да се дават такива пари. Ако ще се дават тия пари, по-добре чисто нов UB9000 или UDP-LX500 (или предложението на pablito1 от предната страница). Лично аз Reavon бих ги пропуснал.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

UB 9000/9004 е безсмислена покупка , вече казах , че няма разлика т 820/824 освен кутията и крачетата, карантията е 1:1

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Е човекО си търси желЕзО. Майтапа настрана, ако имаш бол пари и сетъп-а ти е за 100К, 820 модела ше изглежда нелепо чисто визуално на фона на останалите устройства.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Препоръчайте ми медия плеър
    От fspot във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 22-02-21, 21:26
  2. Препоръчайте портативен и евтин плеър
    От borisoff във форум Мултимедийни плейъри
    Последно: 04-08-16, 01:57
  3. Продавам HD плеър EgreatR200-IIplus , mp3 плеър SаnDisk Sansa Fuze 4GB и
    От civica във форум Приключили продажби
    Отговори: 15
    Последно: 03-09-11, 07:20
  4. Препоръчайте плеър за моите нужди
    От LexHammer във форум Мултимедийни плейъри
    Последно: 31-12-10, 16:24
  5. Препоръчайте ми MP3 плеър с радио и USB
    От sev във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 12
    Последно: 12-10-06, 11:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе