Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Явно са останали непромити и некупени мозъци в "световната общност":
https://bnr.bg/post/101388075/astraz...-v-pri-testove
Невероятно, но е факт!
Относно документацията - не вярвам реалните данни да се съхраняват на обществено-достъпни ресурси, облаци и на такива, свързани с Internet.
Парите са прекалено големи, за да допуснат такава грешка!
4 души работят нещо на площада. Шопът обикаля, гледа, цъка и само повтаря "тая работа така нема да стане".
На четиримата им писнало - спрели и го питали - "добре, кажи как да се направи, че да стане?"
Шопът ги погледнал и казал - "Е па я отде да знам, ама така нема да стане..."
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
аз чакам да видя ще лийке ли хакнатата документация на файзер или не... :)
”Хакната” е от сървърите на ЕМА, не от тези на Файзер.
Какво са им предоставили/представили само те си знаят :wink:.
п.с. ако въобще е наистина хакната.
Цитат:
tony34al
4 души работят нещо на площада. Шопът обикаля, гледа, цъка и само повтаря "тая работа така нема да стане".
На четиримата им писнало - спрели и го питали - "добре, кажи как да се направи, че да стане?"
Шопът ги погледнал и казал - "Е па я отде да знам, ама така нема да стане..."
Автентичния лаф е "Я не знам как да е, ама и така не е"
От всичко прочетено дотук в темата, от декларираното от болници и пред здравна каса разбирам, че тази година от грип няма да се мре.
Няма как, грипът се изплаши и скри от ковида.
Цитат:
Kaar
Няма как, грипът се изплаши и скри от ковида.
Е нормално след като се пазим от едно респираторно зло да не може да пробие и друго. Не мислите ли че е логично?
Преди време бях писа тук за такова мое очакване...
Я съм се курдисал...уиски, пуканки и си гледам кефа
Цитат:
ivodivo
Е нормално след като се пазим от едно респираторно зло да не може да пробие и друго. Не мислите ли че е логично?
Преди време бях писа тук за такова мое очакване...
Ти определено живееш на друга планета.
Какво пазене бе човек? В градския транспорт ли, в междуградския?
В офиса или хранителния магазин? Или в сауната и релакса, където почнах да ходя няколко пъти седмично, че там можеш официално и да пиеш едно, две докато отмаряш...
Цитат:
kod
В офиса или хранителния магазин? Или в сауната и релакса, където почнах да ходя няколко пъти седмично, че там можеш официално и да пиеш едно, две докато отмаряш...
В градския не пътувам и семейството ми не пътува (ако това ме изпраща на друга планета - ОК). Но през терасата (на булевард ми е изгледа) та заглеждам се по транспорта (минават редица линии) и масово са с маски. Така като се загледам не съм забелязал да има без маски или ако има са единици. Винаги има безотговорни и непукисти да са антисоциални. Такива не отговорни за близките си или за себе си дори...
В офиса не те знам в какъв офис си ама знаеш де работя (освен ако не си забравил) - та вече от два месеца при нас е по различно. Преди беше разпуснато но след като имаме доста колеги разболели се всеки с маска, мерките се затегнаха и минаха на хоум офис който може. Е аз съм така от месец март. Ходя на място когато и се наложи (което е рядко). Ето за това ти говоря като мерки. Да неразумни има бол и доста от тях се вразумяват за съжаление по трудния начин... Освен вичко това училищата са затворени - а това е основния инкубатор за заразата!
Винаги когато се е разпостранявал грипа са спирали училищата и така се е овладявала епидемията - еми и за ковида е подобно и от там и грипа няма да е силен този сезон.
Живот и здраве пак ще си говорим след месеци и ще ми е любопитно как ще оцениш моите съждения след време... ако си ги споменяш ;)
Не го приемай като заяждане, не е такова, просто искрено мнение - помоему Ковид вече те е ударил безвъзвратно и тези формирани през последните 9 месеца психически травми никога няма да можеш да излекуваш.
Цитат:
kod
Ако се замислиш се пазим драстично повече отколкото всяка друга зима. Кога училищата са били затворени почти изцяло от началото на учебната година, кога масово се ползват маски на закрито и тн.
Грипа е малко по-слабо заразен от Sars-Cov-2 и е нормално да не се разпространява в момента. Плюс че в момента почти не се правят тестове конкретно за грип.
Цитат:
kod
Не го приемай като заяждане, не е такова, просто искрено мнение - помоему Ковид вече те е ударил безвъзвратно и тези формирани през последните 9 месеца психически травми никога няма да можеш да излекуваш.
Всички ни е ударил. Психически не ме мисли, аз съм сък силна такава доказана в казармата със характеристка - едно време имаше такива...
Не се страхувам но изпитвам уважение към вируса и спазвам мерките в повечето случаи... Съпругата ми е в ковид отделение и може да се каже, че даваме нашия дан в борбата с тази зараза...