Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Да не забравяме ,че в ЮАР сега е лято.Вируса си има предпочитание към температурите. В гъсто населените Йоханесбург, Кейптаун, Претория живеят бели,мулати и образовани черни ,които най-вероятно са ваксинирани. Неваксинираните живеят в бантустани и в националните паркове с антилопите, където няма нужда от ваксинация.
Бушмените сигурно по медицински причини не могат да се ваксинират. Може би чакат дозите за деца.
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
предполагам, че се надявате аз и оптимистите (скптични спрямо медийната истерия) да сме прави, а не песимистите (медийните латерни), нали?
На нищо не се надявам освен с или без ваксини да спрат безсмислените локдауни и репресии.
Последните 2 седмици, включително Коледа и днес - Нова година съм в Нидерландия, където мерките са Абсурдни и силно депресиращи, та за други надежди не ми остава време.
2 Прикачен файл(ове)
От четири месеца имаме извънредна смъртност над 50%, ама защо да не се посмеем на Франсетата, че имали повече случаи от нас. https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38170&stc=1
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38172&stc=1
На местопрестъплението. Труп, целият оплескан с кръв.
Следователят към полицая:
- Полицай, извадете ножа от гърба му и брадвата от главата и направете бърз тест. Тоя коронавирус съвсем озверя.
1 Прикачен файл(ове)
Мъж с бойни гранати е задържан по време на светлинното шоу в София
Според източници на БНТ мъжът е крещял, че ще взриви всички. Впоследствие станало ясно, че той е имал антиваксърски убеждения и това е най-вероятният мотив за деянието му.
извинявам се за глупавия въпрост, но съвсем сериозно не знам този сайт истински ли е или някакъв сатирично-ироничен?
Офнюз е сериозна медия.
Имат собствени журналисти, бяха много активни при пуча срещу Стоянов в СМГ.
Цитат:
FearMe
извинявам се за глупавия въпрост, но съвсем сериозно не знам този сайт истински ли е или някакъв сатирично-ироничен?
Така може ли?
Днес ходих до спешното в окръжна св. Анна...дежурните сестри като чуха, че имам главоболие, болки в гърлото и рядко кашлица, веднага без повече да ме изслушат(за подробности как се стигнало до там и сертификат) ме препратиха към ковид изолатора за преглед от дежурен лекар. Чаках над един час и след като ме изслуша и разбра, че нямам температура и имам сертификат + бустер ми обяви, че откакто работи там от над месец не е имал случай на заболял ваксиниран. Направи ми антигенен тест, защото бил длъжен след като съм бил при него - отрицателен. Сатурация 95, кръвно 120-80..пулс над 90
Вчера ходих до окръжната св. Анна, тъй като баба ми е в кома след спонтанен мозъчен кръвоизлив(по всяка вероятност от тромб)! Всички изпаднаха в паника, след като казах, че ще изям с кокалите, всеки един който спомене отровата за мишки в мое присъствие.
Сори , ама си в дълбока грешка. Мозъчен кръвоизлив не си причинява от тромб.
Пулс над 90 - за кардиолог си / не те плаша /
Цитат:
Slusatel
Пулс над 90 - за кардиолог си / не те плаша /
Може и да си прав. След час ще си измеря кръвното и пулса и ще пиша отново. Няма с какво да измеря сатурацията. Лошото е, че като кашлям ме болят гърлото и дробовете.
Спешното отделение във варненската св. Анна са пълна скръб. На 30-ти ме "прегледа" някакъв доста млад лекар - на около 28. въпреки описаните оплаквани ми огледа само гърлото и ми изписа разни лекарства на билкова основа, от които нямаше ефект.
Два дни по-късно на 1-ви сутринта ме препратиха в ковид изолатора Там ме прегледа друг лекар, който само измери кръвното и пулса - никакви снимки на дробовете, кръвни изследвания. Та той след негативен антигенен тест(не знам дали хваща омикрон) ме препрати към дежурният лекар терапевт - тя по същият начин, само ме изслуша и огледа гърлото ми. По мое настояване ми предписа по-силен антибиотик от този, който по свой избор вземах два дни + витамин С, капки за нос и болкоуспокояващо
Ууу, ашколсун бре, намериха го Омикрона у нас най-накрая….:BigGrin.