Re:Свързване на LCD/Plasma към компютър.
Цитат:
Първоначално публикувано от van_rei
Е те точно с тези драйвери сам в момента.Май старите драйве бяха по-добри!
Имам същата карта и при преинстал после не щеше да тръгне с оригиналните на ати.четох по форумите съветите бяха да намеря някакви по- стари но и с тях не стана колкото и д а опитвах.Следващият вариант беше Омега даже мога да ти кажа и коя версия ако те интересува защото при мен тоя проблем бе преди година и стана.Другото ми видео е Невидя и никога не съм имал подобни проблеми с него. А колкото до ати подариха ми я не бих си купил такава,след като видях колко я мъчих за да тръгне.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не е проблема в кабела.
Напълно нормално се държи систмата. Така и трябва да е. На 2-рия дисплей виждаш само фона и трябва да придърпаш плеъра към него за да се появи. Такъв режим си задал. Ако искаш да виждаш едно и също избери Clone.
Благодаря за светкавичния отговор!
Очаквах, че ще работи като старата ми nVidia с S-Video изхода към аналогов ТВ - при пускане на филм, на ТВ тръгва на фулскрийн, а на монитора даже можеш да го минимизираш. Сега да разбирам ли, че освен Clone или ТВ да бъде първи по подразбиране, няма друго решение за филмите?
А по другия въпрос Цитат:
Не мога да извадя 1080р на телевизора (Toshiba 32AV635D), само 1280х720.
дали има нещо общо кабела?
Не вярвам да е от кабела.
Точно този режим, в който си сега - Extended е най-добрия. Така може да зададеш различни резолюции на двата дисплея.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не вярвам да е от кабела.
Точно този режим, в който си сега - Extended е най-добрия. Така може да зададеш различни резолюции на двата дисплея.
За режима разбрах. А да не се ли надявам да тръгне на 1920х1080? Защото сега ми дава черен екран.
Би трябвало да тръгне. Нали подаваш 50 или 60Hz?
Да, пробвах и на двете честоти - показва черен екран
Цитат:
Първоначално публикувано от maikl
Да, пробвах и на двете честоти - показва черен екран
Няма как да ти даде 1920*1080 защото телевизора е HD Ready и поддържа максимална резолюция 1366 Х 768
Може колега има модели които го правят този трик да възпроизвеждат сигнали 1080 въпреки че са 1366 Х 768
Цитат:
Първоначално публикувано от Georgepetrov137
Няма как да ти даде 1920*1080 защото телевизора е HD Ready и потдържа максимална резолюция 1366 Х 768
Да, аз съм се заблудил, че е Full HD. ВЪпреки че в книжката наистина пише, че поддържа 1920х1080 не виждам смисъл да се мъчи.
Благодаря ви, пичове, оправи се. След като разбутах кабела на HDMI входа и се появи. Не допусках да е толкова чувствителен и да показва само ниската резолюция. Сега на 1920х1080 тръгна на 50 Hz. Вадеше квадратен екран на десктопа, но плеъра се разпъна на цял екран. Още веднъж, 10х!
Здравейте!
Значи до снощи всичко си веше ОК.Бях клонирал сигнала на видеокартата(NviDia GeForce 9800GT) къв ТВ Sony32V5500 без проблеми.Но докато четях темата във връзка с проблеми в аудиосигнала разбрах от коментарите,че 1080p е по-добре от 1080i,на която беше ТВ-то.Реших да пробвам.Имаше леко подобрение в Сонито,но на монитора ми(LG1280-1024)всичко стана много умалено и го върнах на HDTV1080i.Последва проблем-при Clone картина само на ТВ-то,на монитора-липса на дигитална връзка.И това в двата варианта:Sony-LG и LG-Sony,а преди си работеха и двата без проблеми.Свързване:ПК-монитор с DVI;ПК-ТВ DVI-HDMI с преходник към ПК и HDMIкабел 10м.
Изчетах цялата тема,какво ли не пробвах с Nvidia Control Panel-нищо???
Моля помогнете,че ще се побъркам.Какво ли ми трябваше да го пипам.
П.П.
И друго:каде се намира този Unscaled формат?
Благодаря предварително!
Пуснах си ДВД-то :yahoo: От Вистата чрез "Свързване към проектор или друг външен дисплей" и точно когато картината се показа на тв-то и тази на монитора ми се влоши - замъгли се, иконите се смачкаха, изобщо стана гадно. На какво се дължи това?
Цитат:
Първоначално публикувано от Fujifen
Отваряш настройките на видео картата,от меню Overlay-Clone mode options-Same on all и си готов
Така и на монитора и на тв то ще ти върви филма
Да си жив и здрав.Направих това което ми каза и -ВОАЛА- всичко си дойде на мястото.Хубаво е че има хора които ни съжеляват,наз неуките люде !!!!!!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Не казахте модела на киното но предполагам 3.5стерео жак към 3.5 стерео жак,Плюс това ви е необходим и един скарт кабел за да извадите звукът от тв програмите през колоните на киното ако желаете.
Здравейте. Пробвахме всичко написано и не се появи звук, никакъв.
Цитат:
Първоначално публикувано от zabadara
Здравейте!
Значи до снощи всичко си веше ОК.Бях клонирал сигнала на видеокартата(NviDia GeForce 9800GT) къв ТВ Sony32V5500 без проблеми.Но докато четях темата във връзка с проблеми в аудиосигнала разбрах от коментарите,че 1080p е по-добре от 1080i,на която беше ТВ-то.Реших да пробвам.Имаше леко подобрение в Сонито,но на монитора ми(LG1280-1024)всичко стана много умалено и го върнах на HDTV1080i.Последва проблем-при Clone картина само на ТВ-то,на монитора-липса на дигитална връзка.И това в двата варианта:Sony-LG и LG-Sony,а преди си работеха и двата без проблеми.Свързване:ПК-монитор с DVI;ПК-ТВ DVI-HDMI с преходник към ПК и HDMIкабел 10м.
Изчетах цялата тема,какво ли не пробвах с Nvidia Control Panel-нищо???
Моля помогнете,че ще се побъркам.Какво ли ми трябваше да го пипам.
П.П.
И друго:каде се намира този Unscaled формат?
Благодаря предварително!
Никой ли не може да помогне?