Здравейте, чат-пат ми се наалга да шерна нещо на някой познат и най-лесно ми изглежда с помощта на сървърче, стартирано на личната ми щайгица. Засега използвам HFS и съм много доволен от реализацията му - това че поддържа виртуална файлова система (не се налaга всичко да се копира в специална директория по диска), появява се статистика за потреблението в реално време (със заявките, които се обработват и товара на системата), може да се слага защита с парола на папки, могат да се регистрират потребители и да им се дава достъп до ресурси по желание на админа, може да се банва и киква само с две цъкания с мишката и т.н. Лошото е обаче, че чрез него не могат да се отварят html страници...тоест човек може да си я изтегли, но не и да я изпълни на сървъра.
Знаете ли друга подобна програмка, която да е максимално лесна за работа и едновременно с това да елиминира този недостатък. Особено държа на виртуалната файлова система.
Благодаря предварително на всички, които имаха търпението да изчетат тоя дълъг пост