Здравейте, чат-пат ми се наалга да шерна нещо на някой познат и най-лесно ми изглежда с помощта на сървърче, стартирано на личната ми щайгица. Засега използвам HFS и съм много доволен от реализацията му - това че поддържа виртуална файлова система (не се налaга всичко да се копира в специална директория по диска), появява се статистика за потреблението в реално време (със заявките, които се обработват и товара на системата), може да се слага защита с парола на папки, могат да се регистрират потребители и да им се дава достъп до ресурси по желание на админа, може да се банва и киква само с две цъкания с мишката и т.н. Лошото е обаче, че чрез него не могат да се отварят html страници...тоест човек може да си я изтегли, но не и да я изпълни на сървъра.
Знаете ли друга подобна програмка, която да е максимално лесна за работа и едновременно с това да елиминира този недостатък. Особено държа на виртуалната файлова система.
Благодаря предварително на всички, които имаха търпението да изчетат тоя дълъг пост

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат