Здравейте, от скоро имам тв LG 47LM640s и съм го свързал към лаптопа чрез DLNA с NERO MEDIA HOME, но имам проблем със субтитрите на някой филми. С две думи на част от филмите суб. тръгват а на другите НЕ. Забелязах, че на дивх примерно тръгват почти на всички филми, на хд филми тръгват доста рядко, а на 3Д не тръгват въобще. Пробвах всичко което прочетох във форума- направих имената на филма и суб. еднакви(без разширението разбира се), правих имената по къси и какво ли не, но не тръгват и тва е.Пробвах да пусна филми на които суб. не тръгват и през флашка но без успех. Моля помагайте как да си пусна суб. на всички филми? Може би има друга програма с която да свържа тв и лаптопа или по някакъв начин да се сменят кодеците или плеара на ТВ?
В краен случай ако свържа лаптопа и ТВ с HDMI кабел и си пускам филмите от плеара на лаптопа мисля, че ще стане, ама така се губи смисъла да имам DLNA връзка.
Благодаря предварително на всички включили се по темата, с нетърпение очаквам решението на въпроса, че ми е голям мерак.