Здравейте колеги !
Доскоро използвах 16gb мемори карти, но телевизора необяснимо защо престана да ги чете. С DLNA практически е по лесно, само да се направят първоначалните настройки.
Кой сървър ще ми препоръчате за 3D на .MKV файлове ? Пробвал съм със Samsung AllShare, Plex и Servilio - не ги разчита, Домашни Медиа Сървър (руската програма) не можах да го свържа с телевизора - Panasonic ET5E. Ако кажете че това е програмата ще пробвам по-задълбочено (въпреки че на автоматичното намиране не се намериха един друг).

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат получават ми се 2-3000 филма в библиотеката достъпни по всяко време, няма как да го събера на хард дискове вкъщи
 получават ми се 2-3000 филма в библиотеката достъпни по всяко време, няма как да го събера на хард дискове вкъщи  
  или някоя настройка в програмата изпускам. Тези субтитри от сайтовете за субтитри, предполагам ги правят за 720 резолюция, а аз пускам 1080 и от там грозотията.
 или някоя настройка в програмата изпускам. Тези субтитри от сайтовете за субтитри, предполагам ги правят за 720 резолюция, а аз пускам 1080 и от там грозотията.