Резултати от 1 до 2 от общо 2

3D през DLNA, как ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    2
    #1

    3D през DLNA, как ?

    Здравейте колеги !
    Доскоро използвах 16gb мемори карти, но телевизора необяснимо защо престана да ги чете. С DLNA практически е по лесно, само да се направят първоначалните настройки.
    Кой сървър ще ми препоръчате за 3D на .MKV файлове ? Пробвал съм със Samsung AllShare, Plex и Servilio - не ги разчита, Домашни Медиа Сървър (руската програма) не можах да го свържа с телевизора - Panasonic ET5E. Ако кажете че това е програмата ще пробвам по-задълбочено (въпреки че на автоматичното намиране не се намериха един друг).
    Този пост е редактиран от IvanKolev; 07-03-13 в 10:18.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    904
    #2

    Отговор: 3D през DLNA, как ?

    Така, с ясното съзнание вдигам умряла тема, понеже не виждам смисъл от нова. Имам Panasonic TX-L47ET50E, предполагам при теб е същото. За DLNA пробвах няколко сървъра и като най-стабилен ми се видя minidlna просто всичко което ми трябва без излишни глупости и усложнения. На мен фаворит във всяко отношение ми XBMC, но има някакви грижи с него, поякога има субтитри, понякога няма и не съм търсил причината. Фаворит ми е, понеже там имам библиотека в която има филми от няколко ФТП сървъра и още 3 самба сървъра, които се стриймват без проблем и се гледат с плеъра на телевизора, което е брутално добро получават ми се 2-3000 филма в библиотеката достъпни по всяко време, няма как да го събера на хард дискове вкъщи
    За 3Д-то, горе във важната тема пише, че няма плеър на телевизор, който да пуска 3Д субтитри. Аз имам някакъв частичен успех, филм 3Д мкв, тегля 3Д субтири и ги прибавям като поток в мкв контейнера с помощта на mkv merge gui Субтитрите тръгват и се виждат ... според мен нормално, казвам според мен, понеже резолюцията им е доста гадна и ужасно да се четат, но пък са на местата където трябва да бъдат. Това се случва с изтеглени субтири от субссаб или унакс (не помня вече) които ги пишат 3Д динамични (idx + sub файлове) показват се динамично по ляв десен, край ... и т. н. където "поета" е пожелал. Филмите ги пускам през минидлна (не ми се разкарват флашки и хдд-та) Когато реша сам да си направя субтири с 3Д събтайтлър, не се получава работата, правя ги мърджвам ги в мкв-то, обаче тв-то не ги прожектира. Някой има ли идея, пичовете в сайтовете за субтири с какъв софтуер правят 3Д субтитрите, за да опитам и аз? Аз ще им прегледам форума като остане време, но тук знам има доста хора които са в час и за това питам и аз. За 3Д събтайтлър си носих лаптопа от офиса в къщи, за да я пусна, че не иска да тръгне с wine (там имам windows, иначе ползвам Убунту) и си работи както трябва, но после няма резултат или някоя настройка в програмата изпускам. Тези субтитри от сайтовете за субтитри, предполагам ги правят за 720 резолюция, а аз пускам 1080 и от там грозотията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. 3D през wi fi dlna
    От go6o78 във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 21
    Последно: 09-04-14, 13:23
  2. Субтитри през Samsung Allshare (DLNA) UE32D5000
    От razziel във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 14
    Последно: 14-10-13, 20:03
  3. Споделяне на филми през DLNA на LG HX806PE?
    От Dominator във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 5
    Последно: 22-11-12, 00:19
  4. LG 47LM640s и проблем със субтитри през DLNA
    От yancho_lud във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 0
    Последно: 13-11-12, 19:16
  5. декстоп на PC през DLNA?
    От biglubo във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 0
    Последно: 15-02-12, 17:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе