Може ли да се гледа блу рей изтеглен от торент на телевизор , какви програми трябват и как става , ако може някой запознат да обясни, моля.
Може ли да се гледа блу рей изтеглен от торент на телевизор , какви програми трябват и как става , ако може някой запознат да обясни, моля.
Трудна работа , но за исо ли иде реч т.е чист блурей и менюта ?
По принцип не става само с програми - трябва и хардуер и кодеци , Джава за менютата , .... Има подробности .
БР плеъра не е проблем - проблем е , че един филм е 50 лв и не колекционирам филми. Значи , за да получа многоканален звук , трябва да гледам рипнати БР в ДВД и каква става , губя качество на видеото , за да получа многоканален звук ?
Ако гледаш рип или ремукс , нищо не губиш , стига да е направено грамотно ! А има и достатъчно кодеци за целта .
По-лесно е ако се гледа направо на монитора с един оптичен кабел към ресивъра , ама излиза нов проблем - монитора ми е малък !!! Ако вържа компа с ресивъра с HDMI ще стане ли / ресивъра си отива в тв така или иначе/ ?
Нещо не разбирам .Каква оптика за хд звук , ако го има де ??
През хдми , няма никакъв проблем , то и затова е направен .И ресивъра затова е направен - ав център , приема и разпределя сигналите , където трябва и колкото може , разбира се, модели разни и възможности също .
Ще стане, при мен е почти същото - компютър и Булсат HD са вързани с HDMI кабели към ресивъра и от изхода му към монитор с HDMI (в твоя случай телевизор) А когато ресивъра е изключен от дистанционното звука се възпроизвежда от монитора/телевизора. Това в случай че искаш да гледаш тихичко
Това е вярно , но по оптиката не върви хд звук - DTS HD MA , Dolby True HD , а само обикновен многоканален звук .
Аз не разбрах , колегата да има проблеми с звука или картината , а дали може да гледа оригинални блурей дискове за без пари , теглени от торент-тракер и с качество .
Да,всичко това ми е налично,разбрах,мерси.
по оптиката не върви хд звук - DTS HD MA , Dolby True HD , а само обикновен многоканален звук .
не съм много сигурен в това твърдение, щото изброеното е точно това - 5.1 канален звук. Не съм наясно с необикновения многоканален звук при наличието на всички кодеци в компа и ресивъра.
Ми , пробвай ! Ха на бас ! Има и малка разлика .Изброеното е повече от 5.1 звук . DTS , DD е само 5.1канала звук !