Проблем с подкарване на 3D на Beelink GT1
Здравейте, имам Beelink GT1 и имам проблем с подкарване на 3D .Хард диск е вързан към Андроид ТВ Бокс Beelink GT1 ,а той е вързан към телевизора PANASONIC TX-5OEX780E и му подавам през KODI или през SPMC да отвори 3D от iso файл или от папка или mkv и не показва 3D картина ,менюто за 3D настройки не е активно .Имам и един инсталиран addon Supremacy на който има 3D филми и 4К и там не тръгва .Някъде бъркам или не може така през Андроид ТВ Бокс
Отговор: Проблем с подкарване на 3D на Beelink GT1
Пробва ли през Media Center или File Explorer или както там се казва при теб? Аз ги плейвам директно от там, без да ползвам Kodi. Вървят и BDMV и ISO. Плейъра е Zidoo.
От настройките на плеъра трябва да зададеш резолюция 1920х1080, за да е активна 3D функцията. Iso файлове се поддържат от SPMC, а от КОДИ - не.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kaloman
Пробва ли през Media Center или File Explorer или както там се казва при теб? Аз ги плейвам директно от там, без да ползвам Kodi. Вървят и BDMV и ISO. Плейъра е Zidoo.
Нямам такива приложения може ли някакъв линк ,за да ги сваля.Имам един ES Media player но когато сигнала е DTS го отваря без звук .
Хм, тука ме заби! Това ми е първия андроид плейър, който обаче се оказва, че не е само андроид, а и OpenWRT, каквото и да значи това. Според мен е нещо линукско, ама там съм бос и нищо не разбирам. Във всеки случай мога да плейвам всичко без да влизам в Kodi, XBMC или ZDMC както се казва при мен.
Цитат:
ndk
Нямам такива приложения може ли някакъв линк ,за да ги сваля.Имам един ES Media player но когато сигнала е DTS го отваря без звук .
Не ти се вярва да е от резолюцията:) Влез в настройките на бокса - "Дисплей" - "Резолюция" - aко е 1080p, не би трябвало да има проблем с 3D.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Frogst
Не ти се вярва да е от резолюцията:) Влез в настройките на бокса - "Дисплей" - "Резолюция" - aко е 1080p, не би трябвало да има проблем с 3D.
Така е
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25327&stc=1
Това е в KODI/SPMC. Аз имам предвид настройките на "Beelink"-а.
1 Прикачен файл(ове)
Хм, странно. Виждам, че е включено "Auto switch to best resolution". Ако натиснеш бутона "инфо" ("i") от дистанционното на ТВ, какво ти показва като резолюция?
Почти съм сигорен, че проблема е в това че външните плеъри нямят/не могат да използат 3д режима на тв-то. Решение ? Няма...
Напротив, телевизора възпроизвежда това, което му подава бокса/плеъра. Плеъра подава 3D сигнал, телевизора го разпознава и съответно го възпроизвежда като 3D. Ползвам Андроид бокс (Амлоджик С812) и няма никакъв проблем.
Ще го изпробвам отново тези дни ,че телевизора не е при мен .Свалям и други файлове да пробвам и ще пиша,
При мен имаше подобен проблем но го реших зададох резолюция 1080p-60hz и всичко е ОК.
Явно се оказа от HDMI кабела смених го и 3D-то си върви нормално.Само файловете с Dolby Atmos/TrueHD Audio не изкарва аудио.