Здравейте и за Много години!!!
Последният X96 Smart TV Box с Amlogic S905x, 1GB DDR3 вършеше уникална работа особенно за "парите" си, но сдаде багажа.
През SD card инсталирах CoreElec, плейвах през КОДИ абсолютно всички HD AV формати.
През реп-то на Мартин фамилно всеки уикенд се гледат всякакви торенти с високо качество - моята цел. А хлапаците из къщи да се наслаждават на андроид функциите и приложенията, което е рядкост при наличието на всякакви джиджавки.
Пустият му XR-65A83K разбира се НЕ пропуска най-често срещаният Dolby TrueHD към AVR Denon 5.1.
Търси се дългосрочно устойчиво устройство/решение като съм се насочил към устройства, което да има:
AV изход
Ethernet 1 Gb
HDMI 2.0b порт за Kodi 4k е достатъчен /2.1 цената ненужно скача/
Amlogic S905X4 или S928x - не знам каква е разликата и до какъв ефект за мен ще допринесе;
Разбира се да има възможност да му се запазва андроида и през флаш да му се бодва линукс.
На прима виста не виждам нужда от допълнителни функционалностти, лицензирани екстри и пр. /можете пък да ме светнете в нещо/, което изключва флагманите при СТБ-те и май ме насочва към доказани работещи Китайски решения на подходяща цена.
Моля за тествани предложения.