Да е максимум 350 лв![]()
Ползвал съм ето това:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036171
и съм много доволен.
Nippon NP 350 - 200 лева в Метро можеш да му слагаш всякаква програма за навигация
Че отгоре на всичко даже и работиПървоначално публикувано от tas_devil
Обаче "Анелията" се шашва и губи ума и дума в заобикалките през Несебър и Равда
) все преизчислява . В Бургас работи надеждно / във Варна няма смисъл да го ползвам - защото не ми избира моя проверен от дълго време марширут със цел избягване на задръстванията в пик./ Също губи ума и дума като се отклониш от Пътя детелината на Девня - Суворово. Катос е тръгне към цемента се шашва. Утре ще го пробвам до Ямбол през Дъскотна и късно вечерта или в други ден мога да дам инфо.
Забравих - и в София работи .
Още 1 забравих - много , ама много досажда - все съм бил превишавал разрешената скорост, ама аз не съм такъв човек
![]()
За Бургас не става. Картата на Igo 8 не е съобразена са новите тъпи решения за 1 посочни улици. Улицата в която ме навигира все е забранена , а предната или лседващата за разрешени![]()
Гармин GPS60CS/ CSx серията. Цените им паднаха доста откак излезе Орегон серията, но не знам в България колко струват. Много яки машини, ударо и водоустойчиви, можеш да ги ползваш с пътни, въздушни и водни карти. Нямам поглед върху работата им в България. CSX а е с микро сд карта(другия е с 64мб вградена т.е. ако качваш нова карта триеш старата:-(),по чувствителен и инициализира по бързо, (CS a го догонва с външна антена). Мобилни са и работят с две стандартни батерии R6 (AA) или акумулаторни такива. Освен това имат барометричен висотомер и електронен компас, времената за изгрев и залез на слънцето и луната, както и най доброто време за лов и риболов.
Имат и кусури разбира се:-) Малък дисплей на който понякога трябва да се звериш за да прочетеш нещо, сравнително дълго време за инициализация ако си в движение(най добре е да си неподвижен докато си намери сателитите), кратък период на работа с батерии.
Нувито не е лошо, има интуитивен интерфейс доста по добър от този на 60 серията,голям тъчскрийн дисплей, но пък не е дуракоустойчиво. Вече си имаме на работа едно с потрошен дисплей а с ремонт няма смисъл да се захващаш, по добре нов навигатор.Куца му малко и чувствителноста когато е без външна антена. Освен това му липсват някои опции при записване на изминатия път. От друга страна е с вградена карта което съвсем не е за пренебрегване. Картите на Гармин са надеждни(поне тези които аз ползвам). Лошото е че ъпдейтите не са безплатни:-(.
Заслужават внимание и разните кйтайски джиджуфки(http://www.focalprice.com/43_Touch_S...006S_8892.html) с WinCE.Net 5.0 Core. На тях се слага всичко което е за WinCE.