Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

A-GPS vs GPS

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re:A-GPS vs GPS

Благодаря много.Ще се ползва само в БГ и то няколко пъти в годината.Отказвам се от идеята да купувам приемник.В събота ще направя един тест и ще разбера колко ми струва.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте. Интересува ме дали с Нокия 6700 с вграден GPS може да се свалят на компютър координати на точка в GPX или друг формат подходящ за конвертиране?

4. Тук е от
    Nov 2011

някой можели да ми каже какво е ;а-gps; и дали с нокия c-5-oo мога да използвам навигация без да минавам през оператора и да плащам.

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

A-GPS е "подпомогнат" GPS. Вместо да го чакаш 5 минути да хване сателити , той се ориентира по клетките на оператора къде са сателитите в небето и ги "лови" веднага. Данните които се пращат са килобайти , така, че не вярвам да излиза повече от няколко жълти стотинки. Пък и идеята да имаш смартфон и да нямаш някакъв дейта план с неограничен нет е ....

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

A-GPS както е писано ползва за подпомагане на истинският GPS, кето на моят смартфон A-GPS може да бъде изключван.A-GPS ползва за определяне на местоположението клетките на телекомуникационния оператор, докато GPS ползва 3 спътника за определяне не на местоположението ти.В случаите когато няма добра връзка със сателитите или е бавна А-GPS е "на ход".
    Винаги е по-добре да имаш и двете възможности и да можеш да включиш когато ти се налага A-GPS -са ако няма данни от GPS, още пвече че A-GPS e малко по -точен.

7. Тук е от
    Nov 2011

здравеите някои може ли да ми каже смених панела и спря да ми зарежда gps-са на нокиа н78 какво да направя ?

8.  

9. Тук е от
    Feb 2014

Отговор: Re:A-GPS vs GPS

неми стана ясно за А-GPS как работи , за това ако може някои да ми каже как работи този андроид :
    ;:Samsung Galaxy S Duos S7562 . става въпрос за GPS

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Отговор: A-GPS vs GPS

Опитай се да прочетеш темата и със сигурност ще ти стане ясно как работи A-GPS.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе