Детектор за Полицейски Камери
Намерих, но цената е 999лв.Някой да си е купувал нещо по евтинко?
Имам кобра 9345, но само когато започне да прави снимки машината на полицията
и тогава започва да издава звук.Днес го тествах и с такова впечатление останах.
През останалото време детектора мълчи.
Re:Детектор за Полицейски Камери
А не е ли по добрия вариант, да спазваш ограниченията за скоростта?!
Ако антирадара не се обажда змачи камерата е само кутия. Както знаеш кутиите са повече от камерите, които се местят. При мен антирадара се обажда на стационарните камери и на мобилните. Вярно че, че на изхода от Варна в посока Златни пясъци не се обажда, но на други места със същите камери си се обажда.
Абе то като се замислиш 2 глоби по 450 лв(новите тарифи) и анти-радара ти е изплатен :)
Да поясним -истинските антирадари са скъпи понеже са забранени , а радар-детекторите - не , и са в масова употреба !
най-лесно е да си дръпнеш нова карта със статичните камери.
за нови щуротии просто не знам - чувал съм че има системи в които с натискане на бутон можеш да маркираш нова - дори за деня камера и останалите знаят че тя е там и после че се е махнала.
офф
а колко е един анти радар? и някой модел?
Става въпрос за камерите които са в полицейските коли.За всички останали вече две години нямам проблеми, радар детектора който имам работи безпроблемно.Но тия които са в колите го хващам много близко и звука е с две-три изпюуквания, а в останалите случаи/стационарни камери и мобилни радари/ ще се пръсне от сила и бързина на звука.
Ама камерите в полицейските коли са свързани към старите радари. Не са нещо по-различно. Проблема е ако полицая влючи в последния момент радара(стреля), но май с камерите не се прави.
Напротив, прави се. Могат да те следят с камерата и да те стрелнат когато преценят. Другият начин е, да се спре автомобила перпендикулярно на шосето и да се следят двете посоки. Камерата може да се движи и на ляво и надясно и по преценка на оператора в последният момент да се обърне в твоята посока не зависимо дали радара е бил постоянно включен. Мисля, че детектора и да го хване ще е късно. Мен ако питате гледайте да спазвате ограниченията колкото и абсурдни да са те, скоро на много места радар детекторите ще пищат, но радар няма да има!
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Абе то като се замислиш 2 глоби по 450 лв(новите тарифи) и анти-радара ти е изплатен :)
Уникална причина. И по тази логика трябва да си купя .
Аз не карам с радар детектор и нямам проблеми, и пак по-бързо стигам до дадена дестинация от други колеги, които в колата си имат техника за 10 глоби поне ( по старите цени )
Аз в града карам до 50км/ч, спирам на пешеходни пътеки , не сека предимство и не се навирам на дълго "Жълто" и нямам грижи.
Извън града не карам като луд и нямам глоби.
който не вярва - ще дам ЕГН на Блу1 да ме провери.
Така и трябва да бъде ! И аз се старая , но не винаги успявам , но също не ползвам анти... техника ! Но накрая всеки си носи " кръста " , както се казва !
Предния месец бяхме на почивка в Балкана. Тръгнахме 2 коли. Единия имаше анти радар и GPS.
Аз нямах тези екстри.
В резултат - докато водеше два пъти се загуби и камерата на Ловеч го засне като изпреварва.
Аз му звънях по телефона ( едиствената екстра ми е bluethoot handsfree ) да му кажа да обърне и се опитах да го спра да не ме изпреварва на Ловешката бензинстанция.
И за какво е дал толкова пари ? Пак си плаща глобите като поп и пак върти разговори защото се губи.
Това скоро няма да се промени - нямаме " пътна " култура ! А иначе джигити има много - хем имат техника , хем си плащат глобите , че и дават рушвети , ако стане напечено !
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Уникална причина. И по тази логика трябва да си купя .
Аз не карам с радар детектор и нямам проблеми, и пак по-бързо стигам до дадена дестинация от други колеги, които в колата си имат техника за 10 глоби поне ( по старите цени )
Аз в града карам до 50км/ч, спирам на пешеходни пътеки , не сека предимство и не се навирам на дълго "Жълто" и нямам грижи.
Извън града не карам като луд и нямам глоби.
който не вярва - ще дам ЕГН на Блу1 да ме провери.
:-memnon :-memnon :-memnon :-memnon :-memnon :-memnon ти ще ме вкараш в затвора бе Техно.
преди време един ми развиваше тезата че само идиотите си купували детектори , истинските мъже карали с пачка в джоба :) и си плащали глобите.
ние освен пътна култура нямаме и култура на глобяване - бахти държавата къде не мога да си платя половината глоба ако отида първите седем дни след нарушението. така ще имат да чакат 5 години да я яде инфлацията и накрая я платя я не.
аз си предлагам и парички - при нас в провинцията трудно вземат но за по-големите градове си е нормално.
аз също карам нормално - 50-60 и до 110 извън но като влезеш в черна серия някой път няма значение колко колтурно караш и една от следващите инвестиции ще е един детектор - върши работа - много ако карате само малко по-бързо.
иначе в бг на пешеходни пътеки няма да се почне скоро да се спира - проблема е в пешеходците а не дали колите спират :)