Здравейте. Имам нужда от помощ при избора. GPS ще се ползва за планини и понякога в автомобила. Спрях се на два модела GARMIN OREGON 750T и GARMIN MONTANA 680T. Моля да ми кажете и какви карти да купя. Ще се ползва в европа и скандинавия. Благодаря.
Здравейте. Имам нужда от помощ при избора. GPS ще се ползва за планини и понякога в автомобила. Спрях се на два модела GARMIN OREGON 750T и GARMIN MONTANA 680T. Моля да ми кажете и какви карти да купя. Ще се ползва в европа и скандинавия. Благодаря.
Ще обновя малко темата и ще напиша на днешно време кои са най-новите и добри за покупка ако някой си търси де.
Значи за Garmin говоря новите модели са с вградено WiFi и много лесно се обновяват, с Висока резолюция на екраните и още много екстри.
Работят бързо без лагване и забавяне, нямат нищо общо със старите модели.
Garmin DriveSmart 61 и Drivesmart 65 - (6,9 инча 1024x600 pixels) вградено WiFi, BT и още много екстри
Garmin DriveSmart 55 - (5,5 инча 1200x720 pixels) вградено WiFi, BT и още много екстри
Колегата по горе е писал за Планини има си карта за Планините която всеки месец се ъпдейтва и е безплатна Българска карта но това е друга тема и тук няма да пиша който иска да си я потърси има я в нета.
На устройството могат да се качват всякакви карти и за България и за Дубай стига да знаеш откъде да си ги изтеглиш. Ето ще ви дам линк откъдето безплатно можете да си изтеглите всички Карти за целият свят.
https://www.gpspower.net/gps-navigat...-sections.html