Първоначално публикувано от
biroman Здравейте, първо да обясня, че въпросната конфигурацийка ще се ползва и като компютър, а не съм фен на големите кутии. Игри не играя никакви, но работя с Adobe photoshop cs6 и Lightroom 5 (не едновременно разбира се). Останалото е браузване в нета.
За кутия съм харесал Antek isk 110 vesa, Lian li pc Q12, Silverstone ML 05.
Процесора мисля да е последното поколение Intel Haswell и по точно I5 заради съотношението цена/производителност но съм склонен и на компромиси като I3 или AMD даже може и някой I5 Ivi bridge. Надявам се вие да ме насочите към процесор.
Видео мисля, че вграденото ще ми е достатъчно.
За дъно нямам особени изисквания, мисля 1 HDMI, 1-2 USB 3.0 и WLAN ще са достатъчни.
Рам идея си нямам, но тя едва ли да ми е проблем.
Харда за сега ще е 1 2.5" 1 терабайт на 7200 оборота, а после и едно SSD за операционната ще взема.
Предимно кутията ми е проблема, защото първия вариант е с 90 w захранване и едва ли ще е достатъчно. Ако предложите някаква с подобни размери без захранване не е проблем да взема едно Pico 160W (а има ли по-мощни). Втория вариант на кутия който съм написал май ме устройва, но ми се иска да е малка бе да му се не види а и захранването дето го има мие неизвестно. За третия малко е резервен вариант ако няма друга.
Това всичкото нещо ще се включва в монитор с IPS матрица и телевизора, нямам нужда от дистанционни и други такива.
На първо време помагайте за кутия, другото ще го мисля в движение.БЛАГОДАРЯ
- - - - - - - - - -
:rolleyes: