Здравейте колеги,
вчера се сдобих с едно компютърче втора ръка и снощи с голям мерак го пуснах да го тествам...взех го с прясно инсталиран Windows 7 и нищо друго...реших да видя как работи - при стартиране зарежда много бързо, реагира абсолютно нормално за параметрите си - копира и записва от флашка без никакви проблеми и тук изненада ...сложих един диск да видя как чете и копира от DVD записвачката и ужас - успя да прочете фаиловете на диска и целия компютър заби - ама така заби че само рестарта го оправи...отново пробвах да прочета диск(пробвах и с DVD и със CD) - прочита - при опит за копиране - тръгва да копира и забива - днес го разглобих обадих се там от където го купих и казах че имам проблем с записвачката - пичовете излязоха много точни - занесох старото устройство и ми дадоха нова записвачка срещу минимално доплащане....слагам записвачката и правя същия експеримент и....отново същия проблем...НЕ Е от записвачката а е нещо друго...някой има ли идея какъв може да е проблема. Утре ще пробвам да сменя рамта да видя дали не е от там...иначе машинката е с двуядрен Атлон на 2.4Ghz, Ram 2Gb, Видео - GF 8600 GT, дъното е GYGABITE ама не съм сигурен какъв модел беше точно иначе е S серия... По принцип всички компоненти са класни - конфигурацията е била на някакъв геймър...