Пускам филм през вградения плеар,но субтитрите излизат на неразбираем език.Как да ги направя да излизат на български?
Благодаря предварително.
Пускам филм през вградения плеар,но субтитрите излизат на неразбираем език.Как да ги направя да излизат на български?
Благодаря предварително.
Добре дошъл в форума !
Има и вероятност да не може , ако не поддържа кирилица ! Другия вариант е да си вградиш субтитрите в самия филм , използвайки някоя програма за това !
Ако има упътване към телевизора , прочети дали пише нещо по въпроса ! Що за марка е това DSM , кой го продава ?
Еприятелю ти си добре ,аз изобщо не мога да пусна нищо от външния хард,светни ме какво да направя!
За същия модел ТВ ли говорим и какъв е харда - има ли си собствено захранване ?
Да,същия ,а нарда е самсунг2.5инча портавил3.0-1терабайт без собствено захранване.Изобщо не го вижда
1тб ме съмнява да може да го захрани през USB -виж какво пише в упътването /най-вероятно да 500гб без собствено захранване /.
Да използвам темата,мисля да купувам този модел и търся мнения на хора които го имат,как е като картина на тв и пц,работи ли функцията за запис и изобщо като цяло как се държи.Ще се ползва по рядко,като за трето тв гледам да е по ефтин,пък тоз и с екстри.Ще го купувам през нета,затова питам.Благодаря на отзовалите се.
DSM е китайска сглобка , в кой завод и с какви компоненти и матрици не е известно , поне на мен. Тези модели ги има и под други търговски марки.
Купих го,не е лош, но го флашнах със софт за Skyworth заради бг субтитрите и сега менюто и картината са леко назъбени.Някой да има идея от къде може да се намери орг. софтуер,файла е MERGE.bin,моя е 24инча.
Засегнал си нещо софтуера за скалиране на картината....
Защо реши телевизор от една марка, да го флашваш с фирмуер на друга марка ?
Откъде взе фирмуера ?
Питах в централния сервиз във София и казаха,че софта е един и за двата модела които на практика са еднакви,само логото е различно при стартиране.Не са имали такъв случай,и не могат да си го обяснят.Посъветваха ме да ида да ми го сменят,но на мен не ми се вярва,казаха и че смяната на софта не пречи на гаранцията,иначе от тук http://www.techno-mix.com/product/45...th-led-24-hdmi
Здравейте,
някой може ли да каже нещо относно опцията за запис на външен носител - работи ли, има ли проблеми...?
Записа работи само на DVB-T,за съжаление в нашият град няма излъчване и не мога да пробвам как е,макар че и на мене ми е интересно,но няма начин.Първоначално публикувано от FoxMulder
Колеги как му се сменява софта на тоя телевизор, и на мен буквите ми излизат на маймуни, изтеглих мерге.бин как да го кача обаче, прерових цялото меню и не намерих опция за ъпдейт?
Трябва да си на цифрова телевизия и тогава е активно менюто за смяна на софта,но не те съветвам да го правиш,по добре си прекодирай субтитрите във UTF8 и няма проблем.