Аз пък само през мрежата работя и нямам никакви ядове. За целта съм свързал рутера и телевизора с Лан кабел. Използвам Плекс медия сървър, колега ти не сподели с какъв сървър работиш?
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Аз пък само през мрежата работя и нямам никакви ядове. За целта съм свързал рутера и телевизора с Лан кабел. Използвам Плекс медия сървър, колега ти не сподели с какъв сървър работиш?
Имате ли проблеми с YouTube приложението ? Вече сериозно ме изнервя , през ден си "забравя" присъединения акаунт и пак пароли , компютри ...
Здравейте! Имам LG 42LM620S проблема който забелязох вчера е, че не ми се отварят субтитрите на нито един филм. Имената са еднакви, в същата папка са, но нещо е станало. Софтуера е актуален според сайта на LG. Наскоро го обнових и ме съмнява, че от тогава е проблема ми. Моля ако някой знае как да се справя с това да пише.
Има доста канали. Ето тук списък със всички: Astra 1KR/1L/1M/2C at 19.2
Може да е интересно на някои...
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...postID=404#404
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-12 в 23:48.
Оказа се, че когато филма е на флашка няма проблем със субтитрите. Аз се опитвах да го гледам от media library, която ми е "шерната" като съдържание и ми излиза като устройство на телевизора. Влизам там, влизам в папката и си пускам филма. До скоро нямах проблем, но от вчера този начин не работи. Другият вариант е от компютъра с десен бутон давам Play To и си избирам телевизора, съдържанието (филма) тръгва директно на телевизора, но БЕЗ субтитри. Иначе сега ще се мъча с превода на предното мнение от немски Благодаря П.П. На немците нещо ми е много трудно да им разбера нещо
Този пост е редактиран от yordan4o; 09-11-12 в 23:50.
Всичко се изясни,използвам вече същият сървър за което ти благодаря ! В мрежа без кабел нямам никакъв шанс да гледам видео /накъсва яко/.През Лан не става щото трябва да се дупчи доста,но с флашка е перфектно,вградения плеар работи без забележки.Както казах по-горе,не мога да гледам 3д но семейството снощи се оплака от субтитрите,нещо влизали буквите под сакото на героя :D,има ли начин за подобрение или това е ,,положението" ? И последно питане,..в упътването пише за ,,жестови команди" ?
П.П. Забелязах че детето почна да го ползва като комп.,..подозирам че това магическо дистанционно няма да издържи дълго,..ама здраве да е.Важното е че това LG е голям кеф !
Здравейте, искам да попитам може ли да се пусне булсат с кам модул на телевизор LG LM671S?
Привет! Нов съм в тази област, тъй като все още си ползвам един 28" CRT Панасоник от горен клас на 20-на години, който не иска да се дава и работи на 6. Обаче... онзиден ходих в техномаркет и се загледах в LG 42LM671s, който ми хвана окото. На промоция е с цайси и саундбар за 1500 лв. Струва ли си, или да си карам с дъртата машина?
Телевизора си струва и то много!
- - - Обновено - - -
Да дистанционното разполага и с жестови команди. Забелязал съм, че тези команди не са достъпни при избор на страна Германия и не знам защо. На страна България си работят, с жестови команди имаш възможност да прехвърлиш на предишно гледаният канал, като и до бързото меню на телевизора. За тази цел задържаш натиснат скрол бутона на дистанционното докато на екрана не се появи голяма червена точка, след като се появи за смяна на предишният канал изчертаваш една хоризонтална линия, а за бързото меню изчертаваш едно (тикче, чавка), под формата "V" сещаш се какво имам в предвид.
Относно субтитрите никога до сега не съм имал проблеми, ако говориш за гледането на 3Д филм с 2Д субтитри то на отделни сцени доста трудно се четат но това е полужението.
Много изкушаваща промоция на LG в техномаркет. Интересното е, че двата модела lg-47lm671s и lg-47lm660s са на една цена, а 671 е малко по-добър на хартия. Това така ли е или е някаква грешка/рекламен трик, а разликата да е в цвета например?
Мисля, че са пропуснали да сложат в офертата на 760 камерата. На официалната страница на LG пише, че влиза в промоция за всички телевизори LG от 47" включително и нагоре със Cinema Screen дизайн:
*LG Cinema 3D Smart телевизори със Cinema Screen дизайн:
32LM660S, 32LM669S, 42LM640S, 42LM649S, 42LM660S, 42LM669S, 42LM670S, 42LM671S, 42LM765S, 42LM860V, 47LM640S, 47LM649S, 47LM660S, 47LM669S, 47LM670S, 47LM671S, 47LM765S, 47LM860V, 47LM960V, 55LM649S, 55LM660S, 55LM669S, 55LM670S, 55LM765S, 55LM860V, 55LM960V, 72LM950V, 84LM960V
Интересувам се повече от е разликата между 670 и 760 серия и дали си струва да дам 500 лв отгоре за 47" телевизор. Виждам, че има LCD panel "100hz scan" бонус и друга матрица,Motion Clarity Index 800hz и Real FPR 400hz, но това не ми говори много освен, че важи мотото на мечо Пух "колкото повече, толкова повече" .
Ето и двата модела:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-47LM765S
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-47LM671S
Благодаря предварително.
lg-47lm671s и lg-47lm660s на практика са едни и същи телевизори с различен дизайн. Седма серия е по-добрият избор на по-висока цена. Предимството е в много бързите сцени при спортните предавания там тези 800 херца ще си кажат думата.
Благодаря, ще проверя в магазина дали промоцията важи за модела LG-47LM765S и най-вероятно ще си го взема. Просто за тази цена с подаръците няма аналог на друга марка.
LG-47LM765S е много добър модел няма да съжаляваш грам ако се спреш на него.