Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 34 от 108 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте колеги,
    От няколко дни съм горд собственик на модела 42 LM 660S. Засега съм доволен от тв-то. Не съм разучил всички функции, но успях да сдвоя телевизора със смартфон Sony xperia arc s чрез безжичен рутер. Направи ми впечатление, че телевизора възпроизвежда муз. файлове и вид. клипове направени с телефона. Проблема ми е, че отваря списък с наличните снимки JPEG на телефона, но когато искам да отвори дадена снимка на цял екран, не се случва.
    Освен това, не не ми се получава споделянето на файлове от компа през рутера към тв-то. В менюто на тв. Smart share не виждам споделените файлове в програмата Nero Home 4.
    Моля за помощ и се извинявам, ако вече е описан проблема в предишни теми. Пиша от служебния комп и нямам много време да прелиствам страниците на форума.
    Благодаря предварително!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 19:05.

4. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте понеже не съм сигурен на новия LS570s, на HD каналите се изгуби картината им при свързване към компа със DVI-HDMI кабел.Трябва ли двата да са настроени на еднакаква резолюция или е от нещо друго?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste4 Виж публикацията
    Здравейте понеже не съм сигурен на новия LS570s, на HD каналите се изгуби картината им при свързване към компа със DVI-HDMI кабел.Трябва ли двата да са настроени на еднакаква резолюция или е от нещо друго?
    Виж в менюто настройките за вход на сигнала-превключи на TV за да върнеш тв картината.
    В книжката с инструкциите има списък какви компютърни формати подържа.

6. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, решил съм да взема телевизор и съм се спрял на LG LM671S, който в момента върви в промоция с подарък 3D Камера, LG Soundbar 40W и още 3бр. очила. Някой има ли впечатления от този модел, както и от LG LM670S и LG LM660S, които са на същата цена. Също така дали някой може да ми каже каква е матрицата, S-IPS ли е?

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Прочети 3-5 страници назад в темата - всичко вече е писано по няколко пъти.
    Zzipper одобрява това.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

А каква им е матрицата? IPS или S-IPS?

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

S-IPS или AS-IPS , не съм сигурен (то и за точно тоя модел нямаше много инфо).

11. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Някой пробвал ли е да се свърже с руската IPTV и ако може да каже къде се променя DNS номера.В телевизора никъде не мога да го сменя.Всичко друго ужким съм го наравил-регисрации,изпращане на MAC адрес,даже някак да пратя и собствен плайлист,но на телевизора няма никакъв резултат във vTuner.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от deyan65 Виж публикацията
    Някой пробвал ли е да се свърже с руската IPTV и ако може да каже къде се променя DNS номера.В телевизора никъде не мога да го сменя.Всичко друго ужким съм го наравил-регисрации,изпращане на MAC адрес,даже някак да пратя и собствен плайлист,но на телевизора няма никакъв резултат във vTuner.
    Попитай колегата ozon той успя и вече гледа

13. Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от deyan65 Виж публикацията
    Настройки -> Мрежа -> Мрежова връзка -> Стартирай връзка -> Друг Списък с мрежи -> Надежден Експерт -> Кабелна или Безжична (в зависимост каква мрежа се ползва) -> DNS режим -> Ръчно въвеждане -> въвеждаш DNS-a от форума.

Настройките ми за Премиум услугите е Англия (UK)

Home -> Премиални -> vTuner

След като го стартираш ти пише мак адреса да го пратиш на лично съобщение за да ти дадът достъп. Чакам евентуално да ми го активират по-късно.

14.  

15. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Ако някой направи и ръководство на български как да подкараме iPTV цена няма да има.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте LG собственици и фенове . Решил съм и аз да се сдобия с едно 47" телевизорче и дилемата ми е следната:
    В момента в Техномаркет има промоцияна LG 47LM765S в комплект с 3Д камера и 7 бр. очила за 2500лв.
    От друга страна имам възможност да взема LG 47LM860V в комплект с 7бр. очила (от които има 2бр. за игра DUAL PLAY) за 2700лв. Моля за съвет кое си струва повече. Гледам, че 860V има TRUMOTION 200 Hz, а офертата с 3Д камерата, която Техномаркет обявяват за 1000 лв. ми се струва малко надута работа, защото в ebay за същата камера има сделки за по 100 паунда.
    Благодаря ви предварително.

17. Тук е от
    Nov 2012

А тая камера дори не е на LG, а е няква OTEK, в промоцията пише, че цената й била 999лв, а в Зора я продават за 569лв.

18. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

16112012116.jpgНикъде на LM640S няма DNS настройка.Фирм 04.10.23.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 108 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе