Просто си прецакал FAT таблицата на флаша- често срещан проблем запази си тулса за други подобни случаиЦитат:
Първоначално публикувано от pulsedriverbg
Преглед за печат
Просто си прецакал FAT таблицата на флаша- често срещан проблем запази си тулса за други подобни случаиЦитат:
Първоначално публикувано от pulsedriverbg
петна по дисплея на 37лх2000
ами избърши ги :)Цитат:
Първоначално публикувано от simeonbf
предположения
Петната са разположени по двойки и спазват строги редове, което ме навежда на мисълта,че вътре някакви елементи пречат на светлината и там се получават тъмните петна.
Незнам дали ще ги забележите добре все пак фотото ми е нисък клас и на тъмно не прави най - идеалните снимки, но ви уверявам,че на живо, на бял фон сцени са доста натрапчиви.
Занеси го в магазина за ремонт/в оригиналният кашон/.Цитат:
Първоначално публикувано от simeonbf
От една седмица имам LG 32LG2100 хванах на цифровия тунер кабеланата телевизия ,но на едната честота кадето са К1 БТВ НОВА и ....още 2-3 програми много товари телевизора , като натиснеш от дестанционото да сменя канал или каквото и дае друго реагира след 7-8 сек. ,а ЕВРОСПОРТ ХД си варви без проблем и всичко е нормално .
Някакви идеи от какво мойе да е натоварване. Честотите са вавеждани рачно 314000 / 6875 / 64 QAM тази е проблемната.
Излезе нова версия на програмата за редактиране на TTL файловете от ТВ-то версия 3.01 .Направени са някои корекции от нашия руски приятел JLevi
Във версия v3.01 са преработени символите за кодиране на различните страни. Намерена е страницата с информация за кодировката на символите на каналите. Отстранени са няколко грешки. Добавен е английски интерфейс.
линк: ftp://drew99.selfip.com:9292/LG/JLevi/
username: LG
pass: LG
Тази кабеларка BBC-Cable ли е?Цитат:
Първоначално публикувано от ogimo
И друг колега пак с LG (по-назад в темата) се оплака от същия проблем. Става въпрос за забавяне на превключването между каналите, които са на носеща честота 314 MHz. На всички други честоти си е нормално. Ходих и говорих с техници от кабелната, но не получих смислено обяснение за проблема. За сега подобен проблем е забелязан само от притежатели на LG.
да на BBC е , сажалявам ако сам повторил , но темата доста големичка да се чете от начало до края :029: благодаря за отговора всепак , ще ги гледаме на аналоговия :) ,а на САМСУНГ работят без дерт.
след малко ровене успях да си пусна USB без да се сменя firmware . намерих това и е с IRled на колоните и работи http://slil.ru/28071791/51dcb5c8.4b934ef0/serv.rar :ole :Drinks:
и след това намерих и за тези които имат нокиа с IRremote http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...20Menu&i=73698
1) В опциях установить "IR mode" в "Method 1"
2) Нажимаем и удерживаем клавишу "1", чтобы открыть меню IN-START
3) Нажимаем и удерживаем клавишу "2", чтобы открыть меню EZ Adjust
след това с орг. дистамционно 0000 и ............
Аз съм с LG 42LH5000. Ако някой има LG 42LH5000, може ли да ми каже има ли проблеми да гледа спорт с този модел ТВ, или аз трябва да си направя някаква настройка. Като гледам футбол много ме дразни като станат три топки по една траектория. Уж пише, че е с 2 мс време за реакция, ама .......
Пробвай да изключиш TruMotion би трябвало да се вижда по добре.Цитат:
Първоначално публикувано от Peter Radev
Ама нали TruMotion са тези 200хц.,които са именно за да се избегнат многото топки, по-скоро ги включи . При добро качество на сигнала не е нормално да се виждат няколко топки. В началото при шута/удара, може да има леко замазване ,но после траекторията трябва да е отчетлива. Това се вижда и при тенис и снукър.Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
PS. Мачовете от българското първенство имат ужасно качество ,особено в далечен план . Не мисля ,че могат да бъдат критерий за каквото и да е.
"TV Link-loader" това го потарсих при мен но нямам такова меню можеби заради версията на ФВ 03.55.00[img][/img]Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
Благодарение на (ogimo) намерих тази програма http://shop.psiloc.com/en/Download,2...te_S603rd.sisx инсталрах я на нокия н 95 след това свалих и файла който той е дал http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...20Menu&i=73698 качих го на нокията,стартирах го и ми отвори програмата,един вид дистанционно.натиснах и задържах 2 от около 30см. от тв. и ми поиска парола,четри нули,и о чудо...влязох в сервизното.... :ole LG32LH5000 фирмуер 3,40 След обяд ще пробвам и на брат ми 42LH4000
vencitaxi искам да те попитам, къде слагаш файловете serv.mp3 и serv.Wav в телефона за да ги намери програмата. Ако обичаш дай по-подрабно описание. Инсталирах тази програма на телефон N73, поставих аудио файловете. Програмата тръгна, но незнам как да я накарам да намери тези два файла и да ги стартирам.Благодаря.Цитат:
Първоначално публикувано от vencitaxi