Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият PDP телевизор LG ?

Гласували
45. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 37" PDP

4 8.89%
  • 42" PDP

23 51.11%
  • 50" PDP

15 33.33%
  • 60" PDP

3 6.67%
Страница 6 от 13 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 193
Like Tree2Одобрявам

LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

Re:LG PDP TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Взех една плазма LG pj350 и просто ще кажа на всички - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ LG още повече този модел, издава супер силен високочестотен звук и не може да се слуша в тихо помещение като хол и спалня, евентуално става само за заведение или ако имаш 20% и нагоре глухота. Адски съм разочарован, защото когато викнах сервиз да го видят отначало си помислиха, че има проблем в някой модул е развален и го взеха в сервиз но се оказа, че той просто така си работи и сега не искат да ми уважат рекламацията. Направо съм бесен как може да продават боклуци които са по шумни и от компресор на хладилник. НЯМАМ ДУМИ! Какво да правя имам нещо което не мога да ползвам и ме изкарва от нерви като го пусна? Поисках да го заменя с друг модел но ми отказаха - просто така си работил.... Аз откъде мога да го чуя този звук в магазина когато на 10 м от мен е надута някоя уредба и работят още 200 електроуреда?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отиди в магазина, ако телевизора е до 1 седмица от покупката и им кажи че се самоизключва сам когато си иска без причина и без токови удари и го прави ВСЕ ПО-ЧЕСТО.Гледай да отидеш при различни консултанти (в различна смяна)от тези при които си го рекламирал преди.Може и в друг магазин от веригата.Трябва да е прилежно опакован и комплектован.Така аз преди 2 години подмених подобна плазма за Panasonic.

4. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

Няма да стане изхвърлил съм му кашон, а телевизора го купих преди 3 месеца от които към 10 дена стоя в сервиз :/ Първите 2 седмии не го гледах защото ми е нов апартамента после с времето почна много да ме дразни, утре пак ще звъня в централата н LG да ги питам защо продават такива боклуци, в сервиза ми показаха друга плазма от същия модел чисто нова да ми покажат, че и тя шуми така но не ми пуснаха сигнал на нея и изображението беше черно, а то се усилва с яркоста на картината. Когато сменям с бутона колко енергия да пести колкото е на по неикономичен режим бръмчи повече. Също се засилва когато самото изображение е по светло като бял лист хартия - тогава бръмчи та се нетрае

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от PMK
    Взех една плазма LG pj350 и просто ще кажа на всички - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ LG още повече този модел, издава супер силен високочестотен звук и не може да се слуша в тихо помещение като хол и спалня, евентуално става само за заведение или ако имаш 20% и нагоре глухота. Адски съм разочарован, защото когато викнах сервиз да го видят отначало си помислиха, че има проблем в някой модул е развален и го взеха в сервиз но се оказа, че той просто така си работи и сега не искат да ми уважат рекламацията. Направо съм бесен как може да продават боклуци които са по шумни и от компресор на хладилник. НЯМАМ ДУМИ! Какво да правя имам нещо което не мога да ползвам и ме изкарва от нерви като го пусна? Поисках да го заменя с друг модел но ми отказаха - просто така си работил.... Аз откъде мога да го чуя този звук в магазина когато на 10 м от мен е надута някоя уредба и работят още 200 електроуреда?
    За пазенето на кашона съм писал..ама кой ли чете?
    Това свистене идва от захранващият блок-явно в сервиза се правят на ударени и не искат да го подменят.
    http://www.lg.com/bg/support/repair/...nty-claims.jsp
    Свържи се с LG България и опиши подробно проблема и отказа от ремонт. В случай че и те ти откажат подръжка-подаваш молба в комисията за защита на потребителя. Може да им направим здрава антиреклама във форума
    В имейла си - им дай линк към форума за телевизори.

Безплатен телефон на Комисията за Защита на Потребителите - 0700 111 22

Жалба към комисията онлайн можете да подадете на тази страница
    http://www.kzp.bg/index.php?mode=vie...document_id=19

Закон за защита на потребителите
    http://law.dir.bg/reference.php?f=zzpot-05

Комисия за защита на потребителите
    http://www.kzp.bg/

Европейски потребителски център
    http://ecc.kzp.bg/

Активни потребители
    http://www.aktivnipotrebiteli.bg/

Федерация на потребителите
    http://pavelkarlev.com/00.html

Българска Национална Асоциация на Потребителите
    http://www.bnap.org/

Сдружение за защита на потребителя
    http://archives.potrebitel.bg/

в сервиза ми показаха друга плазма от същия модел чисто нова да ми покажат, че и тя шуми така но не ми пуснаха сигнал на нея и изображението беше черно, а то се усилва с яркоста на картината. Когато сменям с бутона колко енергия да пести, колкото е на по неикономичен режим бръмчи повече. Също се засилва когато самото изображение е по светло като бял лист хартия - тогава бръмчи та се нетрае
    Този трик и аз мога да ти го покажа.

6. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

Шума не идва от захранващия блок той си работи нормално, а от горе в дясно някаква платка предполагам. Захранващия блок си шуми нормално, имам още две плазми един стар панасоник и едно LG пак нисък клас но по стар модел и си работят нормално. Аз директно с LG говорих на техният пряк телефон за връзка, в гаранцията им пишеше, че до 48 часа ще ми се обадят но не го нправиха и им звъннах втори път, след това ми дадоха телефона на КНК сервиз на шефа им - Борислав, с него говорих и той ми прати хора от друг сервиз които явно им подържат марката за Велико
    Търново. Когато след 2 дена дойдоха хората установиха, че наистина шуми по силно от нормалното - но не им беше много трудно защото в съседната стая ми е другото LG което работи нормално. Иначе в начало се опитаха да минат с номера - то плазмите така си шумят. След като го взеха стоя при тях без да сменят нищо и говорих втори път с горещия телефон на LG момичето беше любезно като ми обясни, че в случая може да напише жалба и евентуално да си доплатя за друг който ще си работи нормално, което ме удволетворява. Но тази вечер в 18.30 ми звъннаха от сервиза в който го бях дал, че им се били обадили от КНК и не ми били уважили молбата и да съм си взел протокола който са пратили. Не мисля да се отказвам, защото съм дал повече от 800 лв. за нещо което може да се ползва само в заведение или в дом за стари и нечуващи хора. Искам някой от LG да дойде у дома да го види как работи погледне ме в учите и каже, че така си работи всеки един плазмен телевизор ще му го подаря!

7. Тук е от
    Nov 2008

Както по-нагоре съм написал, си взех рк350. След много четене и питане разбрах, че единствената разлика с рк5ХХ и рк7ХХ е в броя на ХДМИ входовете и допълнителните екстри като блутут, мрежа и т.н. Процесора и панела са индентични. Специално моят в абсолютно тихо помещение не се чува как работи. Предполагам и при другите е така.
    Плеъра чете всичко, което съм пуснал досега. с 3.22 версия на фирма съм. Още не са минали двеста часа, но и сега при ниски настройки картината е перфектна. За тези пари съм много доволен.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Шума не идва от захранващия блок той си работи нормално, а от горе в дясно някаква платка предполагам. Захранващия блок си шуми нормално, имам още две плазми един стар панасоник и едно LG пак нисък клас но по стар модел и си работят нормално.
    Каквато и да е тази платка горе в дясно -трябва да я подменят

снимката е от LG50PK950
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...rall_Inner.JPG

10. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

Днес се обаждах пак в на горещия телефон на LG там поне мацката е любезна и поне изглежда съпричасна с проблема ми, и обеща да пусне жалба и в Понеделник да ми се обадят с отговор

11. Тук е от
    Nov 2008

Колега, дано всичко мине както трябва и прдавачите да си носят отговорност, не само да лапат.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Шума не идва от захранващия блок той си работи нормално, а от горе в дясно някаква платка предполагам. Захранващия блок си шуми нормално, имам още две плазми един стар панасоник и едно LG пак нисък клас но по стар модел и си работят нормално. Аз директно с LG говорих на техният пряк телефон за връзка, в гаранцията им пишеше, че до 48 часа ще ми се обадят но не го нправиха и им звъннах втори път, след това ми дадоха телефона на КНК сервиз на шефа им - Борислав, с него говорих и той ми прати хора от друг сервиз които явно им подържат марката за Велико
    Търново. Когато след 2 дена дойдоха хората установиха, че наистина шуми по силно от нормалното - но не им беше много трудно защото в съседната стая ми е другото LG което работи нормално. Иначе в начало се опитаха да минат с номера - то плазмите така си шумят. След като го взеха стоя при тях без да сменят нищо и говорих втори път с горещия телефон на LG момичето беше любезно като ми обясни, че в случая може да напише жалба и евентуално да си доплатя за друг който ще си работи нормално, което ме удволетворява. Но тази вечер в 18.30 ми звъннаха от сервиза в който го бях дал, че им се били обадили от КНК и не ми били уважили молбата и да съм си взел протокола който са пратили. Не мисля да се отказвам, защото съм дал повече от 800 лв. за нещо което може да се ползва само в заведение или в дом за стари и нечуващи хора. Искам някой от LG да дойде у дома да го види как работи погледне ме в учите и каже, че така си работи всеки един плазмен телевизор ще му го подаря!
    Здравейте колеги! Днес се впуснах в дебрите плазмени, понеже и аз се бях засилил да се сдобивам с модела 42PJ350. Доста се притесних от този шум за който пише PMK. Останах доста изненадан от факта, че нито 42PJ350, нито 42PJ550 издаваха някакъв доловим шум, за разлика от Panasonic TX-P42U20E и TX-P42S20E които наистина шумят(в горната задна част на екрана). Доста се завирах зад телевизорите в Техномаркет на Цариградско и според мен Full HD-то на U серията дава по-размазан образ от LG 42PJ550 а и подредбата на пикселите при LG-то е някакси по привична за моето око. Разбира се всичо е много субективно главното е, че шумът при телевизора на PMK е действително дефект заради който би трябвало да му го подменят с друг или да го поправят. За съжаление поддръжката в милата ни татковина е като пътищата ни и доста други "хубави" неща. Стискам палци на PMK да се оправи със сервиза на LG, за който съм чувал само лоши неща(моля се климатикът ми да не се разваля, познайте каква марка е...)!
    Межу другото спомнете си как бръмчаха едно време старичките ни руски CRT-та, това в кръга на шегата!
    Успех PMK!

13. PMK
    PMK е офлайн

Тук е от
    May 2009

(((((( в шок съм така си бил работил модела отново ми казаха, утре ще говоря с някакъв мениджър но кой знае какво тъп задн.к ще е и пак ще ме изрежат. ЧАк ми идва да отида да купя още един същия да ги сложа едни до друг и ако има разлика в шума, а то няма начин да няма да дойдат и да ги навра в на кучето гъ.а. Извинявам се за речника но когато си дал 850 лв. които не си намерил на пътя е малко кофти

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

(((((( в шок съм така си бил работил модела отново ми казаха, утре ще говоря с някакъв мениджър но кой знае какво тъп задн.к ще е и пак ще ме изрежат. ЧАк ми идва да отида да купя още един същия да ги сложа едни до друг и ако има разлика в шума, а то няма начин да няма да дойдат и да ги навра в на кучето гъ.а. Извинявам се за речника но когато си дал 850 лв. които не си намерил на пътя е малко кофти
    Писах ти какво да направиш в случай на отказ от тяхна страна.
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg480912
    Една антиреклама във форума няма да им се отрази добре на продажбите....
    Между другото ,поискай имейл на някой от мениджърите им и го публикувай тук.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:LG Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 13 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе