-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Благодаря за отговорите!
 Само не ми стана много ясно-до колкото разбрах, ако си свържа лаптопа с телевизора, би трябвало да са ми активни, така ли ?
 Само че, лаптопа през HDMI ли да го свържа и ще ми трябват ли други очила?
 Мерси!

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  и още нещо колеги имам ли шанс да подкарам iso формат от лаптоп с вградено видео през hdmi и ако може с кой плейър.благодаря за отгворите предварително. 

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от chilev   и още нещо колеги имам ли шанс да подкарам iso формат от лаптоп с вградено видео през hdmi и ако може с кой плейър.благодаря за отгворите предварително. 

Пробваи и ще кажеш дали става,инсталираи си daemon tools,TotalMedia Player и някои iso-филм.

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Днес гледам се появи новият фърмуер 05.01.10 за LW5590 и го изтеглих от две различни места и този път когато започне актуализацията някъде към 20% дава Повреден файл актуализацията не може да продължи :taz. Тия от LG вече се излагат, ако някой друг пробва нека да каже как е протекла при него актуализацията. 
 И само да попитам по-принцип при актуализация има ли значение на кой език и държава ти е настроен ТВ.

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Аз имам 47lw659s и преди нова година изтеглих последния софтуер от сайта на LG.Файла е с големина 148,301Кв.Исталирах го и работи.Днес гледам има нов софтуер,но с големина 95,085Kв.Явно има някаква грешка.Затова и при тебе не се получава. 

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Препоръчително ли е да се обновява firmware? Гледам че тук се пише за това, та да попитам и за моето TV?

P.S. Понеже телевизора ми няма PVR, мога ли с помощта на http://www.amazon.co.uk/Cyclone-Prim...5583582&sr=8-1 да записвам предавания?

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:   
 Препоръчително ли е да се обновява firmware? Гледам че тук се пише за това, та да попитам и за моето TV?

Едно от мненията е че когато ТВ си работи нормално няма нужда да се актуализира софтуера му. От друга страна пък в упътването на ТВ пише:
  Цитат:   
 ПОДДРЪЖКА
 Редовно актуализирайте и почиствайте своя телевизор, за да го поддържате в най-добра форма и да удължите максимално неговото
 полезно действие.

Така че най-вероятно е на личен избор :), аз лично съм от групата които искат но не могат :)).

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Сега пробвах да регистрирам продукт на страницата на LG и ми изписа това, дали има повод за притеснение, понеже натиснах reject и след това, страницата ме приветства за добре дошъл, вече като регистриран потребител?

http://img811.imageshack.us/img811/7362/capture1ver.jpg
 This server's name "tracking.lg.com" does not match the certificate's name "*.d2.sc.omtrdc.net,* .d2.sc.omtrdc.net".
 Somebody may be trying to eavesdrop on you.

Certificate summary

Holder: *.d2.sc.omtrdc.net, Adobe Systems Incorporated

Issuer: Equifax, Equifax Secure Certificate Authority

Expires: 23,3,2013г. 12:15:00 ч. GTM

Encryption protocol

128 bit ARC4 (RSA/SHA)

http://img265.imageshack.us/img265/3949/capturewai.jpg

Първоначално публикувано от casss   
Ето от мен един по лесен начин за влизане в сервизното меню. Трябва ви телефон нокиа с ИР Порт и този софтуер  http://irremote.psiloc.com/ . След като го инсталирате сваляте Сервизното дистанционно за LG , което е само с два бутона. Кода го въвеждате от другото дистанционно и това е. Проблема е, че версията е 7 дневна, но е достатъчно човек да промени каквото му трябва. 

A от къде сваляме сервизното дистанционно за LG?

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  От LG, ми потвърдиха, че модела е с IPS матрица, имам ли основание да върна телевизора? 

Първоначално публикувано от Dominator   Нищо не очаквам, просто от обозначенията, не намирам че е S-IPS. 

Установих че
 Z - LG Display Co.Ltd.  S-IPS - нова ревизия спрямо Y

Цитат:  

Първоначално публикувано от chilev   здравейте,колеги моля за малко помощ.при свързване на лаптопа през hdmi на тв то като 3d опция на твто е активна само 2д към 3д останалите опции sbs не са активни твто е lw980s ако има колега с такъв модел ще се радвам да сподели. 

Активни са само когато подаваш 3D сигнал.

Цитат:  

Първоначално публикувано от vencifcl   Днес гледам се появи новият фърмуер 05.01.10 за LW5590 и го изтеглих от две различни места и този път когато започне актуализацията някъде към 20% дава Повреден файл актуализацията не може да продължи :taz. Тия от LG вече се излагат, ако някой друг пробва нека да каже как е протекла при него актуализацията. 
 И само да попитам по-принцип при актуализация има ли значение на кой език и държава ти е настроен ТВ.

Смени в менюто държавата на Германия и пробвай с ъпдейт по нета.

Цитат:  

Първоначално публикувано от Dominator   От LG, ми потвърдиха, че модела е с IPS матрица, имам ли основание да върна телевизора? 

Не-това не е причина. Така е изписан и по спесификации.

LG’s 55-inch OLED-TV - производството започва в последната четвърт на 2012 година.
 http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1325519684

Първоначално публикувано от hristoslav2   Установих че
 Z - LG Display Co.Ltd.  S-IPS - нова ревизия спрямо Y

Ако е така, то това е добре!;-)

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   При LG 37LD450 отработените часове ми ги отчита като общото време, през което телевизорът е включен в контакта, а не врмето на работене на панела. Снощи часовете ми бяха 7262, а сега са 7278. При вас също ли е така? :) 

-   Re: LG  LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  След пробване да се поднови софтуера на 5.01.хххххх:
 МИ ИЗКОчи отново проблем с ТВ освен стария проблем ,че тв неможе да има нет през лан кабел от инсталиране на фирмуер  1-2 дни след закупуването му . !(Лятото).
 Сега имам проблем и с симплинк. Вече ми е некативен след вчерашната(неуспешна) проба за подновяване на софтуера с този от страницата на ЛГ . ( ИСКАМ ДА КАжа ,че просто нямам думи !!!!!!!!.)

Първоначално публикувано от juspar   Дайте някакви настройки на картината на 5590,че нещо не мога да я настроя както трябва! :help 

http://fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34...00-review.html