-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от horus92
Днес видях 55LM860V в техномаркет и беше пусната някаква 3D игра
Фонът изглеждаше 3D, но надписите си седяха раздвоени. От какво се получава така.
Обикновените диоптрични очила нищо не пречат нали?
Правилно ли съм те разбрал ?
Картината е била триизмерна , само субтитрите са били двойни !
Диоптричните очила не пречат въобще на картината.
-
Здравейте
Някой да има идея дали ще му стане нещо на телевизора ако външният хард е постояно включен в USB-то?
Мисля да запиша известно количество мултимедия и да го свържа към телевизора. И когато ми се прииска да гледам нещо или слушам само от дистанционното да превключвам към USB а не всеки път да го свързвам с кабела и после да го вадя.
И другия ми въпрос е за записа на външен хард диск. Изчетох всичките 92 страници на темата и у главата ми е ошашавено всичко като информация но си спомням че някъде е писано харда да е между 40 и 120 ГБ. В менюто Simplink имам HDD записващо устройство но като му боднах 500 ГБ външен тази опция въобще не светна че е активно. Айде това го дължа на големия хард ако не се лъжа. Но дали наистина телевизора ми 26lv2500 подържа запис от телевизора към хард диск?!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Не е включено 3 Д-то щом е стоял раздвоен образа.
Пишеше, че 3D-то е включено понеже го изключих по грешка от магическото дистанционно и като го включих пишеше, че 3D-то е пуснато и да се сложат очилата. Картината сега като се замисля не беше игра, а менюто на някакъв 3D Blu-ray IMAX филм. Фонът беше космосът със звездите, което се виждаше добре след като сложих очилата. На преден план в ляво един космонавт, отдясно надписът как се казва филмът(не субтитри). Не можах да обърна внимание на всичко, че се чувствах като кривоглед и забелязах само надписа. Преди да сложа очилата беше раздвоен и като, че ли мъглив, а като ги сложих беше само раздвоен. Както и да е просто ми направи впечатление и ми стана любопитно от какво може да е. Сигурно нещо не е направено както трябва в магазина.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от horus92
Пишеше, че 3D-то е включено понеже го изключих по грешка от магическото дистанционно и като го включих пишеше, че 3D-то е пуснато и да се сложат очилата.
А ти след като се появи този надпис, избра ли "ОК", защото в противен случай все още не ти е вклюено 3D-то.
-
Значи не е било пуснато, защото не съм натискал нищо. Прозорчето изчезна сравнително бързо. Другите неща сигурно съм си ги въобразил. :D
-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
Телевизорите LG, не поддържат 3Д субтитри.
Интересно но новите модели подържат. Имам от няколко дена 47LM660S. С флашка и плеъра на телевизора, обикновен филм MKV контейнер с Half Over/Under (Вертикальная анаморфная стереопара), пускаш си 3D-то и ти го разпознава автоматично или избираш съответната иконка за Over/Under. Още по-готиното е, че си има и субтитри в 3D режима. Пробвах и вградени в MKV-то да са или отвънка като отделен файл все ги пуска. DTS подържа. Абе чудна работа. С последните версии на PotPlayer през HDMI също може да се пуснат 3D субтитри, както OU така и SBS. Но някои филми телевизора не може да разпознае коректно съотношението на страните и не тръгва 3D-то правилно. 3D Blu-ray ISO през HDMI с PowerDVD също работи без проблем.
-
Би ли споделил впечатления за модела ,че и аз съм в големи размисли и май ще "мина тънко" с него . :) Как е равномерността на подсветката , как е черното /особено в не толкова светло помещение/ , как е при бързи кадри /футбол/ ...
-
Здравейте колеги, имам следния проблем с LCD LG телевизор 26LG3050 ! Пускам го да търси цифрови програми , сканира и намира 10-ина канала и ги запамеявам, но като пусна някой от тях няма никакъв образ и на екрана се мести един надпис,който гласи : HD Service ! Какъв може да е проблема ? Тунера на телевизора е DVB-T. Благодаря
-
Какво ще кажете за LG 42LM660S
-
привет и от мене !замислям се за LG42LM620S споделете какво ви е мнението за този модел значи желанието ми е да мога да гледам 3д през usb без да се налага конвертиране на звук и тем подобни DTS и да мога да го вържа в мрежа с лаптопа през рутера тъй като лаптопа ми няма HDMI изходи .Ще мога ли да пускам 3Д чрез лаптопа като са в мрежа без да имам насичане на образа ?благодаря предварително :god
-
Цитат:
Първоначално публикувано от balin
Здравейте колеги, имам следния проблем с LCD LG телевизор 26LG3050 ! Пускам го да търси цифрови програми , сканира и намира 10-ина канала и ги запамеявам, но като пусна някой от тях няма никакъв образ и на екрана се мести един надпис,който гласи : HD Service ! Какъв може да е проблема ? Тунера на телевизора е DVB-T. Благодаря
Телевизора ти няма MPEG-4 декодер, затова не подържа цифрова ефирна и кабелна телевизия. Модела е стар и има вграден само MPEG-2 декодер.
Цитат:
Първоначално публикувано от A-Rod
Какво ще кажете за LG 42LM660S
Основно хубави работи.. :)
-
-
никой ли няма впечатления от LG42LM620S :sad:
-
Здравейте,
Имам следния проблем LG42LW659, не ми излиза нищо на инфо лентата като натисна инфо бутона или ОК бутона.
Прди седмица ми показваше текущата програма, а сега нищо не показва, само часа и датата.
Ползвам цифрова кабелна телевизия.
От телевизора ли е или от кабелната. Днес правих фабрични настройки и пак нищо.
-
hristo5
Да не би случайно да гледаш аналогова ?
По кабела върви едновременно аналогова и цифрова телевизия, като само при цифровата излиза тази информация /име на канала и предаване/. Мисля че си пуснал аналоговият тунер.