Здравейте,
Притежател съм на такъв лсд телевизор от около две седмици, след като около една година не можех да си харесам тв. Затова ми стана много неприятно, когато днес сутринта го включих и видях размазана картина, отгоре до долу на хоризонтални тънки линии. Пробвах с фабр. Настройки, но нямаше ефект. Имате ли идея какво е това, преди да съм звъннял в сервиза. Не ми се иска да ме замотаят и да остана за месец без телевизор.
Мерси предварително!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от deian
 Първоначално публикувано от deian   Точно понеже отношенията ми са със магазина не съм го разнасял аз, а хората дойдоха да си го вземат. Освен това на всеки тук е ясно че закона гласи, че стоката не може да престои в сервиз повече от 30 календарни дни. Когато вземем твоят случай, явно дефекта е непоправим и решението е - смяна на продукта. В моят обаче дефекта е поправим. Процедира се по следния начин: частта се поръчва; в зависимост от това дали се намира в сервизно депо в Европа или извън Европа, периода на извършване на ремонта е различен, като не може да надхвърля 30 дена. При мене ремонта се извърши в рамките на 30 дена. Друг е сега въпроса, че ми бяха казали дънна платка, а според описа на сменената част (само партиден номер има) излиза че е FFC Cable, който сам по себе си не е нищо особено, а и поради ниската си цена (около 10 $ към клиент) е странно, че толкова голям сервиз няма налична поне една бройка. Та окончателното ми мнение е следното:
Точно понеже отношенията ми са със магазина не съм го разнасял аз, а хората дойдоха да си го вземат. Освен това на всеки тук е ясно че закона гласи, че стоката не може да престои в сервиз повече от 30 календарни дни. Когато вземем твоят случай, явно дефекта е непоправим и решението е - смяна на продукта. В моят обаче дефекта е поправим. Процедира се по следния начин: частта се поръчва; в зависимост от това дали се намира в сервизно депо в Европа или извън Европа, периода на извършване на ремонта е различен, като не може да надхвърля 30 дена. При мене ремонта се извърши в рамките на 30 дена. Друг е сега въпроса, че ми бяха казали дънна платка, а според описа на сменената част (само партиден номер има) излиза че е FFC Cable, който сам по себе си не е нищо особено, а и поради ниската си цена (около 10 $ към клиент) е странно, че толкова голям сервиз няма налична поне една бройка. Та окончателното ми мнение е следното: