-
Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Цитат:
Първоначално публикувано от mpoxama
Здравейте,
току що се регистрирах и ви поздравявам за полезния форум :)
Въпреки, че изчетох 15-те страници не можах да видя има ли опция за влизане в сервизното меню на телевизор LG 37LG6000 Scarlet?
и съответно последващо включване на видео плеър през юсб.
Имам само едно дистанционно и това е :(
До колкото си спомням тази серия няма начин да плейва филми през усб-то модела е от 2008 а в сервизното меню се влиза по стария и лесен начин със задържане на бутоните ОК на ТВ и на ДУ обаче си спомням че сервизното им меню беше по различно от моделите за който е писано на първа страница,и ако не знаеш какво правиш по добре не пипай.
-
Мерси DJPRODIGY! Все пак има сервизно меню, но разбирам, че ми трябва още едно сервизно дистанционно?
Иначе предполагам, че вида на менюто и съответните настройки все някъде могат да се намерят....
или въобще няма опция за включване на филми от юсб? :sad:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от waspa
Някой би ли ми отговорил?Извинявам се за досаждането,но ми е важно да го знам.Благодаря.Само да допълня,че къде ли не четох инфо и навсякъде е дадено,че разпознава мп4.За мое разочарование,а явно нещо бъркам,пробвах с пет различни файла,взети от различни места и винаги изписва-файла не е разпознат.Пробвах с преименуване,триене на символи от заглавието,но. . .уви,резултата е същия.
Това са данните на файла:## Видео поток: Format: H.264/MPEG-4 AVC
Колеги,моля ви някой ако знае да ми отговори,направо се побърквам от незнание...
Bitrate: 1626 kbs
Encoding: 2 Pass
Resolution: 1280 x 544
Quality Factor (QF): 0.098
Frame Rate: 23.976 fps
Size: 1.15 GB (1,242,223,098 bytes)
Display Aspect Ratio: 2.353
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mpoxama
Мерси DJPRODIGY! Все пак има сервизно меню, но разбирам, че ми трябва още едно сервизно дистанционно?
Иначе предполагам, че вида на менюто и съответните настройки все някъде могат да се намерят....
или въобще няма опция за включване на филми от юсб? :sad:
Не ти трябва сервизно дистанционно.В сервизното меню се влиза със задържане на бутоните ОК на телевизора и на неговото си дистанционно обаче ти писах че няма начин да активираш опцията DivX защото такава няма на твоята серия телевизори.
-
Преди няколко дни свалих RED, първоначално не тръгна от медия плеъра, но след обратотка с mkvmerge вече върви без проблем.НО на LG42LD750 субтитрите си излизат нормално, докато на LG32LH5000 ми излизат "маймунки" и не можах да ги оправя. Моля за помощ. Благодаря.
-
Като си пуснеш филма на 32LH5000 натисни червения бутон на дистанционното и там ще ти излезе прозорец да промениш кодировката на субтитрите маркираш кирилица и натискаш ОК.
-
Който си знае си знае!БЛАГОДАРЯ DJPRODIGY!
-
Здравейте,
Някой има ли информация как функционират функциите DVR Ready и Channel Browser на TV LG 42LE5500, при активиране в сервизното меню може ли да се изпозват и как точно... от схемата на телевизора разбрах че фунцията DVR Ready е за USB 1 и предполагам, че може да записва на външен диск или флашка?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от naumovi
Някой знаели ако сменя в сервизното меню на LG37LE7500 опция THX от 0 на 1 какво би се променило. (hristoslav2) Разбирасе и някой друг ако знае да сподели.
Благодаря........
Нищо интересно-в менюто ще ти се появи настройка на картината THX :)
waspa
Обади се в LG България и ги попитай за проблема си
Обслужване на клиенти: 07001 54 54
http://www.lg.com/bg/support/contact...rt-message.jsp
-
Hristosla2,благодаря ви за съвета.Тъй като сам знаете,че при този модел плеъра се отключва в домашни условия и няма как да задам въпроса си към дилъра,предполагам внасяте нотка на насмешка.Надявам се да греша,но мислех,че форума е за взаимопомощ.Съжалявам ако съм разбрал грешно.
-
Въобще не ми е до шеги ,при проблеми на някой от съфорумците.
Не си длъжен да казваш точният модел на твоят телевизор - задай въпроса си за модел LD550.
-
Някой вече пробвал ли е свързването към локална мрежа на Saturn 6 базиран телевизор?
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18616#0
За моделите 'без Интернет' от 2010г. все още не откривам решена задачата.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Gadnyara
Да тествано лично от мен на LH7000 имам написан пост за това по назад. Работи си добре но аз не подкарах NFS сървара а там трансфера е по бърз. Стойността на хардуера е около 20$, усб хъб с външно захранване, усб лан по спецификацията за LGMOD и флашка, може и 256 MB.
Послеслов: всичко за което четете и съм написал за модели 2009 лично е тествано и проверено от мен.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от JovaniJo
Да тествано лично от мен на LH7000 имам написан пост за това по назад. Работи си добре но аз не подкарах NFS сървара а там трансфера е по бърз. Стойността на хардуера е около 20$, усб хъб с външно захранване, усб лан по спецификацията за LGMOD и флашка, може и 256 MB.
Послеслов: всичко за което четете и съм написал за модели 2009 лично е тествано и проверено от мен.
Благодаря!
Знам колко е дразнещо да пишеш няколко пъти една информация! Твърдя, че съм причел всичко в двете теми, но при >150 страници... А търсачката не открива повече от 2-3 мнения с LGMOD като текст! Може би аз не мога да търся!
-
Колеги някой да е пускал WI FI с донгъл или USB адаптор на LG LE 5300 има ли изобщо тази функция, в магазина ми казаха ,че адаптора не работи на този телевизор,благодаря на отзовалите се.