-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Започнах да се обърквам... Няколко страници назад писаха ,че lm765s и lm860v са 240hz реални а сега 765s бил 100 а 860v 200 ?
Просто ми кажете колко херца е LG 47LM860V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria понеже пише 200 trumotion 800mci това 100херца ли е ? В 1ва страница пише 200trumotion = 100 реални ? Ще ви бъда много благодарен ако някой даде вярно и точно обяснение :)
Благодаря предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ангел Маринов
Според информацията тук във форума - 200Hz...
-
Обърках се понеже в 1вата страница пише MCI 800=> TruMotion 200Hz => 100Ηz(реални) => + 3 генерирани междинни кадъра + 100Hz scanning backlight и се обърках .. Много е трудно избирането на телевизор особено ако ти е за 1ви път .. Понеже досега друг освен CRT съм нямал и е ужасно .... Първо си харесах лм620 четох форуми и проблеми отидох на 671 после 765 и сега на 860 ... всички по 47 инча ... Дайте мнение :) Попринцип ще го ползвам най-много за хбох360 дали ще има проблеми ?
-
LM860/960 = 200hz
LM765 = 100hz
-
What is the Refresh Rate? според този сайт е като при нас .... но trumotion какво общо има с самата реална честото на екрана ? не е ли MCI ? видях ,че trumotion се спира и пуска като настройка а MCI е някаква технология за добавяне на кадри против размазване? И въпроса ми е какво общо имат 2те и закакво се ползва trumotion ?
Благодаря на Dominator и Svetlio за бързите отговори :)
-
Доколкото ми е известно - TrueMotion интерполира кадрите, като прави картината по-плавна, докато Motion Clarity Index, показва един вид оценката на бързодействието на панела, тоест със всичките му алгоритми за обработване на образа...
-
Като спреш TruMotion-а спираш и всички "подобрители" (доколкото ги има) за "движение" и motion резолюцията си става стандартната за LCD към 300 линии .
-
300 линии какво ще рече? На какво се равняват
-
Най-просто казано - ако са 1080 на стоп кадър , то като се движи са видими 300 ;) или така популярната при LCD "замазана картина" .
-
Ето цитат "LG lm6700 и LG lm7600 да са в продажба и са само стощатски долара разлика. Струва ли си, да се инвестират $ 100 долара повече за lm7600 (като единствената разлика между двата е, че lm7600 е 240hz вместо 120Hz трумоушън)?Ако ги имате един до друг, можете да видите разликата. Това е много минимална, затова ако се зададе въпроса, то вероятно не си струва за вас."What is the Refresh Rate? Та имали разлика между 100Hz и 200Hz и заслужава ли си по скъпия вариант.Колкото повече чета толкова по труден става избора.:D
-
Цитат:
Модел на телевизора - 47LM620S
Версия на фирмуера - 04.40.19 (мисля, че с предишния фирм беше по-добър като картина поне)
Модел и версия на Кам модула + картата - няма
Софтуерна версия на кам модула -
Кабелен оператор - thezone
Проблем със звука - насичане, гъгнене. От време на време има и едно пукане.
http://youtu.be/RZ5OZoS9zPw
-
Колега, много слаб сигнал, при мен на 90 сила, качество 100 - пак накъсва...
-
Колеги задължително ли е след ъпдеит на софтуера на тв да се врущат заводските настройки?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
venom8888
Колеги задължително ли е след ъпдеит на софтуера на тв да се врущат заводските настройки?
Не е задължително, но производителите го препоръчват.
-
Утре ще ходя в техномаркет и си истеглих снимка 1920 х 1080 какъв формат трябва да е флашката за да тръгне ? снимката е JPEG ще стане ли ?