-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  И FAT32 и NTFS става , снимката също . 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  Ангел Маринов  
Утре ще ходя в техномаркет и си истеглих снимка 1920 х 1080 какъв формат трябва да е флашката за да тръгне ? снимката е JPEG ще стане ли ? 

Здрасти, и аз ще купувам LСD LED  кажи какво да гледам на снимката? И ако  не е тайна на кой модел си се спрял.Аз вече много се обърках с тези LG-та.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  fantoms  
 Цитат:   
 Модел на телевизора - 47LM620S
 Версия на фирмуера - 04.40.19 (мисля, че с предишния фирм беше по-добър като картина поне)
 Модел и версия на Кам модула + картата - няма
 Софтуерна версия на кам модула -
 Кабелен оператор - thezone
 Проблем със звука - насичане, гъгнене. От време  на време има и едно пукане.

Аз продължавам с опита да разбера от къде се получават проблемите със звука.
 Погледнах на един външен DVB-C тунер каква информация има за честотите и забелязах:
 V: 528
 A: 529
 P: 528
 Това не го знам какво е точно.
 Отделно до колко канала е добре да се излъчват на една честота?

Ако модератор пожелае може да направи нова тема за проблемите със звука в LM6** сериите.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Христос Воскресе! Весел празник на всички!

Аз писах на LG, да видим какво ще ми отговорят...

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Ходих до Техномаркет Велико Търново днес (сега се прибрах от там) и имаше само мостра на LM860V казаха ми да направя запитване с сайта дали имат неразопаковани продукти и т.н ... Някой можели да ми обясни как става това ? И в технополис ходих и там ми демонстрираха LA660 но 47 инчовия е 2100 лева а 42 1600 и предпочитам 8ма серия от 2012 ,предлагаха ми покупка на изплащане без оскъпяване ,но ми се струва уловка някаква .. Съвети по случая ? 

Ходих до Техномаркет Велико Търново днес (сега се прибрах от там) и имаше само мостра на LM860V казаха ми да направя запитване с сайта дали имат неразопаковани продукти и т.н ... 

Какво като е мостра ? Тъкмо вече е тестван - даказал се. Като правило  видеопанелите дефектират в първите 2 седмици работа / блокирали или изгорели пиксели/. На запад предпочтат да вземат мострите /говорим за LCD - не за плазми/ именно по тази причина. Разбира се може да потърсиш управителя на магазина и да поискаш допълнителна отстъпка от 5% защото телевизора е мостра.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Може и да си прав приятелю ,но да не е връщан или нещо от сорта ... Та направих каквото си написал с флашката много добра картина на всички цветове има доволен съм и от бяло и черно ,но попитах за гласовото командване но не било настроено и не го били пускали досега на него ? дали изобщо има 

Може и да си прав приятелю ,но да не е връщан или нещо от сорта ... Та направих каквото си написал с флашката много добра картина на всички цветове има доволен съм и от бяло и черно ,но попитах за гласовото командване но не било настроено и не го били пускали досега на него ? дали изобщо има 

Рядко връщат топ модел.
 LG 47LM860V Cinema 3D Smart телевизор - LG телевизори
 има
 https://www.youtube.com/watch?featur...;v=nhbG8dkv9tg

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Рядко връщат ? смисъл няма проблеми с тях(телевизора) или магазина не ги връща ? 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Рядко клиент връща такъв телевизор. Разбира се и те имат някои проблеми, но са по-малко спрямо моделите от средният и ниският клас.
 LG LM860 (47LGLM860V) 3D LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
 LG 47LM860V Review | TVs | CNET UK

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Добре ако има някакъв проблем с екрана гаранцията покрива ли го ? И ако нямат същия като него какво става ?

п.с Приятелю ако имаш скайп или нещо да те питам на бързичко там ,за да не спамя тук.

Добре ако има някакъв проблем с екрана гаранцията покрива ли го ? И ако нямат същия като него какво става ?

п.с Приятелю ако имаш скайп или нещо да те питам на бързичко там ,за да не спамя тук.

Гаранцията покрива проблеми с видеопанела. Ако толкова се притесняваш от мострата, позвъни на телефона в Техномаркет и ги попитай дали може да ти доставят запечатана бройка.
 ВЕЛИКО ТЪРНОВО :: Магазини :: Technomarket Bulgaria
 LG 47LM860V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

и в ***** имат проблем със звука
 Проблема со звуком кабельных каналов на LG 42PM4700.

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Направих запитване аз да видим какво ще ми кажат :) Благодаря ти все пак 

-   Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/  Дали не подвеждат с информацията ?
 Teлевизор LED LG, 81cм, HD, 32LS3450 - Телевизори - TV & Електроника
 според тях има Дигитален тунер:DVB-T/C/S2
 а според LG 32LS3450 LED LCD телевизор - LG телевизори

- Цифров ТВ приемник (местна, кабелна, цифрова ТВ) 

Май нещо ме замятат тия :D

предлагаха ми покупка на изплащане без оскъпяване ,но ми се струва уловка някаква .. Съвети по случая ? 

Няма уловка, няма оскъпяване на кредита, освен че после ще разбереш че трябва да платиш и някаква застраховка за която никой не ти казва. Ще е мисля към 50 лева за тия пари.

Иначе модела е жесток.

..........................................

Цитат:  

Първоначално публикувано от  jonov  
Дали не подвеждат с информацията ?
 ............
 Май нещо ме замятат тия :D

Най добре погледни отзад дали има SAT вход и всичко ще ти се изясни.