-
1 Прикачен файл(ове)
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
AP List и избираш рутера който ползваш, въвеждаш паролата и трябва да се появи този екран, където избираш Ръчно въвеждане.
-
IPTV-то бачка доста добре, само трябва по бързичък нет, за да се гледа всичко без насичане.
-
Здравейте! Може и да е писано някъде по-назад в темата, за което се извинявам, но ако ми кажете дали има някакъв по-лесен начин за пренареждане на каналите от това ръчно да ги премествам, че каналите не са хич малко...Ако може да се извлече списъка с канали на флашка и след това с програма да ги редактирам и да ги върна обратно в телевизора?
Благодаря!
-
за DOMINATOR:
Може би решението ти е TllEdit.Това е програмка. Сваляш си твоя файл на УСБ, редактираш на компа и слагаш на ТВ от редактирания файл от УСБ.
Търси във форума за LG , все пак темата има 4 части.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моя въпрос към собствениците на LG серия CS460
Като го включите по HDMI с компютър и се ползва като монитор на 1366 x768,
как се вижда .... нативна рзолюция ли дава...,
пиксел за пиксел ли дава ????
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
slowset
за DOMINATOR:
Може би решението ти е TllEdit.Това е програмка. Сваляш си твоя файл на УСБ, редактираш на компа и слагаш на ТВ от редактирания файл от УСБ.
Търси във форума за LG , все пак темата има 4 части.
LG – ChannelEditor /TllEdit/
LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
Configuration Editor
[Software] ChannelEditor
Free download - tlledit at max speed | Page 1
-
Ами аз на 660S по никакъв начин не можах да влезна в Installation menu!
-
Моля някой компетентен да се изкаже по този въпрос. Благодаря ви предварително
Цитат:
pipobg
Здравейте LG собственици и фенове :). Решил съм и аз да се сдобия с едно 47" телевизорче и дилемата ми е следната:
В момента в Техномаркет има промоцияна LG 47LM765S в комплект с 3Д камера и 7 бр. очила за 2500лв.
От друга страна имам възможност да взема LG 47LM860V в комплект с 7бр. очила (от които има 2бр. за игра DUAL PLAY) за 2700лв. Моля за съвет кое си струва повече. Гледам, че 860V има TRUMOTION 200 Hz, а офертата с 3Д камерата, която Техномаркет обявяват за 1000 лв. ми се струва малко надута работа, защото в ebay за същата камера има сделки за по 100 паунда.
Благодаря ви предварително.
-
И двата модела са добри и няма да те разочароват, но определено LG 47LM860V е по-доброят ТВ, все пак е с двуядрен процесор :). Ето и сравнение между двата модела:
LG Сравнение
-
Цитат:
hristoslav2
Благодаря много!
Само че изтеглих TLLEdit. Останалите линкове са на немски и ми иска SkyDrive. Инсталирах TLLEdit. Въпроса е как да извлеча каналите?
-
Цитат:
Dominator
Благодаря много!
Само че изтеглих TLLEdit. Останалите линкове са на немски и ми иска SkyDrive. Инсталирах TLLEdit. Въпроса е как да извлеча каналите?
Задържаш home бутона докато изчезне показалото се меню. Набираш 1105 и веднага натискаш Ok. Появява се меню и отиваш на TV-link loader.
Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
Sent to usb - за запис на програмите на флашка.
-
Цитат:
jenib
Задържаш home бутона докато изчезне показалото се меню. Набираш 1105 и веднага натискаш Ok. Появява се меню и отиваш на TV-link loader.
Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
Sent to usb - за запис на програмите на флашка.
Не знам защо, но при мен като го натискам нищо не става... Като го задържам, гледам как премигва лапичката на телевизора и след известно време менюто изчезва и ми показва текущия канал?
Да не би да е само за определен firmware?
P.S. Стана, направих процедурата без да чкам да се появи някаква кутия за въвеждане на кода. Благодаря!;-)
Обаче файла ми излиза така на компютъра? http://store.picbg.net/thumb/5A/2B/b51915e40e8b5a2b.JPG
-
Цитат:
Dominator
Не знам защо, но при мен като го натискам нищо не става... Като го задържам, гледам как премигва лапичката на телевизора и след известно време менюто изчезва и ми показва текущия канал?
Да не би да е само за определен firmware?
P.S. Стана, направих процедурата без да чкам да се появи някаква кутия за въвеждане на кода. Благодаря!;-)
Като се появи отново текущия канал веднага избираш 1105 и бутона ОК.
4 пъти съм ъпдейтвал различни firmware и работи.
-
След като изчезне менюто набирате ли 1105?
Ако не става, ето още варианти. И двата пробвани вече...
Цитат:
Първоначално публикувано от Gadnyara
Друго твърдение обаче е, че Installation menu за LM и LS модели се показва като влезете в сервизното In-start меню (pass: 0413)->бутон Settings.
Цитат:
shivers
При мен с LG 42LM669S стана след сервизното In-start и 0413, натискам "Home" бутона, но на старото дистанционното от LW модела.
http://www.mandostv.com/images/Mando_LG_AKB72914044.jpg
С неговото дистанционното, на нито един бутон не стана. Ако някой знае по лесен начин, нека сподели.
Edit: вече сте се справили..., все пак може да помогне на други потребители.
-
Цитат:
Gadnyara
След като изчезне менюто набирате ли 1105?
Ако не става, ето още варианти. И двата пробвани вече...
Edit: вече сте се справили..., все пак може да помогне на други потребители.
Оправих се, но постнах как ми излизат каналите, като нули и съответно не мога да видя кой канал кой е...
-
Цитат:
Dominator
Оправих се, но постнах как ми излизат каналите, като нули и съответно не мога да видя кой канал кой е...
Закачи файла с каналите да го пробвам при мен.