-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Колеги, има ли възможност в Сервизното меню, да се промени скоростта на download през браузъра?Защото ми прави впечатление че тази скорост е доста ниска, в сравнение с тази на компютъра ми или на телефона, даже когато се ползва приложението на телевизора за yoputube, там скоростта пак е по голяма. Става дума за интернет през LAN кабел.
И още нещо - с най-новата версия на фирмуера - 04.20.23, забелязах, че когато гледам онлайн видеоклипове в vbox7 или в youyube, през браузъра, на цял екран, видеото спира или много накъсва. Това нещо го нямаше с по старата версия.Някой да е забелязал нещо подобно?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
mi6letata
когато гледам онлайн видеоклипове в vbox7
Да не са сложили flash player или да са добавили vbox7?
Как го гледаш това?
-
здравейте,отскоро ползвам домашен медиа сарвар-DLNA-PC-LG 42 LM660 но при някои филми не мога да си пусна субтитрите,особенно на 3Д филм,как мога да оправя този проблем?Просто не открива субтитрите в папката а някой пат ги открива но ваобще не трагват...
-
Цитат:
tweeg
Да не са сложили flash player или да са добавили vbox7?
Как го гледаш това?
Да Колега, има Flash Player и чрез отворения браузър могат да се гледат клипове от който сайт си искаш.
- - - Обновено - - -
Вчера накарах жената да купи от левчето една стайна антена за цифрова ефирна телевизия. Тя вземала такава за смешната сума от 2 лв. и в началото не можах да повярвам че ще върши някаква работа. Но, след като я свързах бях много приятно изненадан, защото силата и качеството на сигнала бяха на 100%. Обаче, нямаше кой да погледне преди автоматичното търсене, изписаното съобщение на телевизора че всички други запаметени канали ще се загубят при смяна на източника на сигнал.
В тази връзка искам да попитам - мога ли да ползвам някакво устройство, в което да обединя, да "бодна" кабела от Кабелната телевизия и кабела от антената, а съответно от него да излиза един кабел който да отива към входа на телевизора?Може би нещо такова ---> http://www.tpetrov.com/search.php?pr...D0%92%D0%9E+16
-
Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
-
Цитат:
mi6letata
Да Колега, има Flash Player и чрез отворения браузър могат да се гледат клипове от който сайт си искаш.
- - - Обновено - - -
Вчера накарах жената да купи от левчето една стайна антена за цифрова ефирна телевизия. Тя вземала такава за смешната сума от 2 лв. и в началото не можах да повярвам че ще върши някаква работа. Но, след като я свързах бях много приятно изненадан, защото силата и качеството на сигнала бяха на 100%. Обаче, нямаше кой да погледне преди автоматичното търсене, изписаното съобщение на телевизора че всички други запаметени канали ще се загубят при смяна на източника на сигнал.
В тази връзка искам да попитам - мога ли да ползвам някакво устройство, в което да обединя, да "бодна" кабела от Кабелната телевизия и кабела от антената, а съответно от него да излиза един кабел който да отива към входа на телевизора?Може би нещо такова --->
ANT
Вариантите за сканиране са или "сат. + кабел" или "ефир +сат." - няма вариант "ефир+кабел".
-
Който се интересува от тестови филмчета за по-финна настройка на TV, може да погледне ТУК. Част от филмчетата могат да се ползват за тестване при закупуване на нов TV в магазина.
Имаше из този форум линк за сваляне на демо филмчето на Филипс "Sniper". Опитах с търсачката на форума, но не можах да го открия :(
Някой може ли да помогне?
Намерих го :)
-
Купих dual play 3D очила от Техномаркет за 15.00 лв.
Когато тръгнете да си вземате, обръщайте внимание дали Ви дават ляв и десен чифт.
Лесно се разпознават-отвътре са оцветени левите или десните стъкла с цветна пластмаса.
Очилата,които са показани в сайта на Технм., не са същите физически. Тези от картинката са 25.00 лв.
Очилата от 15.00 лв са модел тип рей бан. Бачкат както трябва.
-
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте. Снощи когато си махах USB Flash от тв-то ми направи впечатление, нагрява отзад (Мястото показано на снимката). Нормално ли е това?
Прикачен файл 8242
-
Цитат:
stunbg
Здравейте. Снощи когато си махах USB Flash от тв-то ми направи впечатление, нагрява отзад (Мястото показано на снимката). Нормално ли е това?
Прикачен файл 8242
Според мен -ДА.
Това "нагряване" се среща и при лаптопите.
-
Цитат:
mi6letata
Колеги, има ли възможност в Сервизното меню, да се промени скоростта на download през браузъра?Защото ми прави впечатление че тази скорост е доста ниска, в сравнение с тази на компютъра ми или на телефона, даже когато се ползва приложението на телевизора за yoputube, там скоростта пак е по голяма. Става дума за интернет през LAN кабел.
И още нещо - с най-новата версия на фирмуера - 04.20.23, забелязах, че когато гледам онлайн видеоклипове в vbox7 или в youyube, през браузъра, на цял екран, видеото спира или много накъсва. Това нещо го нямаше с по старата версия.Някой да е забелязал нещо подобно?
И аз това се чудя ? Някой по-компетентен няма ли да се включи или тука само си задаваме вапроси ?
-
Цитат:
svetlio1
Вариантите за сканиране са или "сат. + кабел" или "ефир +сат." - няма вариант "ефир+кабел".
Да, така е, но ми направи впечатление картинката която излиза преди да се пусне сканирането. На нея се вижда как кабелът от кабелната и този от антената се сливат в един вход. Та затова се замислих дали това не е възможно да се осъществи на практика чрез някакъв сплитер и когато се пусне сканиране да излязат всички кабелни и ефирни канали? Идеята е, когато е сигнала от кабелната е лош, да имам възможност да гледам ефирните цифрови канали, или както в момента няма БТВ, да мога да го гледам от ефира.
Бих искал да попитам и за нещо друго. Опитвам се да сваля на флашка списъка с програмите от телевизора и да ги редактирам на компютъра, тъй като това подреждане ми тежи най-много когато се наложи да сканирам на ново всички програми. Обаче, срещнах проблем с извеждането на менюто по начина описан на първа страница в тази тема:
" Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader..."
Въпроса ми е - при LM620S, кой бутон от дистанционното трябва да ползвам, защото чрез home нищо не става, нито чрез бутона setings?!
-
Цитат:
venom8888
И аз това се чудя ? Някой по-компетентен няма ли да се включи или тука само си задаваме въпроси ?
До колкото следя напоследък форума, не съм прочел някой да е успял да влезе както трябва в сервизно меню на LM серията.
И аз съм опитвал ,чел в чужди форуми, но от никъде нищо.
Относно броузера - и с по-старта версия на фърмуеър и с последната - при мен насича vbox7 и ютуб.
Youtube не ми засича (много рядко) ,когато през телефона стартирам Zappo TV приложение.
Браузера към днешна дата според мен , не става за онлайн гледане през него.
-
Не съм забелязал проблеми при гледане на YouTube (Vbox7 не съм ползвал скоро) , ако някой клип не успява да зареди навреме (гледам ги при най-високата им възможна резолюция) просто го давам на пауза за малко . Интернета ми е 10мб на БТК и тв е безжично свързано (рутера все пак е в стаята , но е Lynksis - не ползвам недоразумението на БТК) - доколкото се сещам при проблеми с насичане или съобщение "няма достатъчно памет" трябваше да се изчисти кеша .
-
Да попитам как става тва чистене на кеша че съм получавал такива съобщения
ако може стъпка по стъпка
мерси много