-
2 Прикачен файл(ове)
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
А сега да поговорим за сервизното дистанционно на LG
1.Оригинално дистанционно LG Factory SVC Remocom MKJ39170828
Прикачен файл 8184
2.USB програмируемо дистанционно управление PRC8440 цена с доставка 24-25 лв.Фирмата е в БГ
Прикачен файл 8185
3. За да няма реклама на фирмата влез и прочети подробностите за настройка на софтуера и др.
4.Най интересното, готов файл с копирани кодове от оригиналното ДУ в новото PRC8440.В архива софтуера, видео за работа с него и снимки.Тествано на LG LH7000 - работи безупречно.Файла е във формат *.txt , който се инпортва, чрез софтуера в цитираното ДУ.Може да се инпортват до 4 устройства произволно от база данни в софта или чрез копиране на кодовете от оригинала.
тук: http://www.share-byte.net/PSljQV
Влизане в сервизното меню
IN STOP (червен бутон) - нулира всички настройки в телевизора, заработени часове, настройки и т.н -ЗАВОДСКИ НАСТРОЙКИ reset -НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ
ADJ "EZ ADJUST" - Tool option - (зелен бутон) парола 0413 или 0000
IN START - (жълт бутон) - менюто с UTT заработени часове и др. - парола 0413 или 0000
P.S Ако не разбирате какво правите просто не го правете !!!!!!!!!!!!!!!!
Скоро и копие на оригинално сервизно на SAMSUNG - вече в съответната тема.
-
с обикновен кабел за монитор...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Не обаче си мисля дали това не е проблема.Днес попитах съпорта на LG обаче тия са по зле и от мен .
Нямам такъв диск обаче ако знам че ще стане ще го купя!
-
В упътването на моделите от 2011/12 изрично си пишеше , че е необходим хард диск с минмум 40 гб (или 60 беше - не се сещам точно) .
-
Цитат:
svetlio1
ЕЕЕ Благодарско колега :ole Не бях се сетил да ги търся в под-под-под-под директориите на ТМ...
-
Здравейте,
Имам следният проблем:
В папка имам няколко видео клипа. Как да прескоча някой и да ми плейне следващият ако не ми хареса?
-
Здравейте, от скоро съм собственик на LG 47LM669S за момента съм доволен от покупката си. Искам да питам дали може при пускане на телевизора автоматично да се свързва с WI-Fi рутера, който е с парола, че много неудобно е всеки път да пиша паролата и чак тогава да се свързва. Пробвах с рутер който не е защитен с парола в този случай се конектва автоматично, но има ли парола не стават нещата. Благодаря предварително.
-
Цитат:
mitaka_1
Здравейте, от скоро съм собственик на LG 47LM669S за момента съм доволен от покупката си. Искам да питам дали може при пускане на телевизора автоматично да се свързва с WI-Fi рутера, който е с парола, че много неудобно е всеки път да пиша паролата и чак тогава да се свързва. Пробвах с рутер който не е защитен с парола в този случай се конектва автоматично, но има ли парола не стават нещата. Благодаря предварително.
Направи филтрация по MAC адрес и махни паролата.
-
Цитат:
mitaka_1
При всеки път се свързва автоматично. Даже бих казал , че успява да се свърже по бързо от лаптопа. 42lm660s
-
При мен веднъж (първия път) ми е искал парола за достъп. От там нататък не е питал за пароли.Ползвам Виваком интернет с техен рутер без антени. Мисля,че е най-новия им рутер. 47LM660
-
Следя темата от доста време и искам да попитам кога се очаква първата пратка телевизори LG за 2013 година?
И с каква номерация ще са?
Благодаря предварително!!!
-
Познат има по старата серия LW и той същото ми каза, че само първия път е искал парола и вече не го пита за парола и се свързва автоматично. За това си мислех, че може би е нещо от настройките. Що пробвам по МАС адрес да видя дали ще се получи.
-
-
Цитат:
competition
Следя темата от доста време и искам да попитам кога се очаква първата пратка телевизори LG за 2013 година?
И с каква номерация ще са?
Благодаря предварително!!!
След 2 месеца ще се появят няколко модела от средният клас
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post565567
-
Цитат:
masterross
Здравейте,
Имам следният проблем:
В папка имам няколко видео клипа. Как да прескоча някой и да ми плейне следващият ако не ми хареса?
НИкой ли не знае?