-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Дали е проблем или аз нещо не съм направил както трябва. Значи намерих ръчно 8-те цифрови канала. Вчера цял ден си ги имаше. Днес пускам тв-то и гледам само 3 канала налични, останалите са изчезнали, не са се записали ли. БНТ го бях скрил, сега се е показал сам. Зоната на здрача направо.
-
Онези от разпределението на каналите през деня ги пипат :rolleyes:
-
Сега пак ги добавих и ще видим дали ще се запазят. Няма да ги пренареждам или скривам, може там нещо да се бъгва.
Edit:
след изключване и включване на тв-то една част от цифровите канали пак ги няма. Сега ми кажете какво става, що за простотия е това.
-
Цени на нови модели
1 099 € - LG 42LA740S
1 299 € - LG 47LA740S
1 799 € - LG 55LA740S
2 499 € - LG 60LA740S
TV LED LG LA740S : mise à jour prix indicatifs et disponibilité - AVCesar.com
-
Колеги не може някой да няма същия проблем като мен. Всичко пробвах. Имам закачен сателит и стайна антена. Сателитните канали се запаметяват, а цифровите не. LM620S.
-
При сканиране избираш "антена + сателит" нали ? Пробвай с връщане на "заводски настройки".
-
Разбира се антена + сателит, а то запомня само сателита. Заводските настройки единствен вариант ли са? Не ми се ще да изгубя всичките си досегашни настройки.
-
Ами друг вариант не се сещам (или само с "рестарт") - явно нещо се е бъгнало (ако не е по сериозен проблема) - ако и след това не стане , май е за сервиз.
-
Как става "рестарта"? Иначе ефирните телевизии ги помни също.
-
"Вадиш" всички кабели (нет ,HDMI, антена ...) и изключваш от захранване за 20-30 мин.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
"Вадиш" всички кабели (нет ,HDMI, антена ...) и изключваш от захранване за 20-30 мин.
е то така ако му се връщат заводските настройки еб@ти и телевизора :laugh:
-
Това е "рестарт"-а :D , за "заводските" си има в менюто .
-
При връщането на заводските настройки губят ли си всички официални ъпдейти и ако се губят след това един по един ли се теглят или последният като изтеглиш си ги изтеглил всичките?
-
TV e LG 42LM660s, закачих му временно външният си хард, hitachi gst touro mobile 1tb да видя как записва. Добре се получава, записва едно към едно, пробвах и програмирано записване - всичко е ОК.
Купих един хард 320 gb пак hitachi - който да оставя за постоянно към TV.
Въпросът сега е, как да преформатирам терабайтовият хард - така че да мога да си го ползвам пак с компа?
Щото нали LG-то си го форматира в DVR формат.
Като го закача към РС, не мога да му въздействам по никакъв познат за мен начин, така че да го доведа до NTFS....
С w7 съм.
-
Не съм го пробвал това, но ето някои идеи, дано да са полезни. Ако си под уиндоус 7 или 8 отиваш в Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools и там избираш Storage/Disc management, би трябвало да се вижда диска под някаква форма там. Ако не става можеш да пробваш с една програма, която вижда всякакви партишъни, поне така съм чувал. Използвал съм я за андроид ext партишъни, които по никакъв начин не се виждат от уиндоус. Казва се GParted и се записва на live бутващо CD.