И какво взе и как го взе
Пълна замяна без доплащане или с доплащане, или ти върнаха парите?
И какво взе и как го взе
Пълна замяна без доплащане или с доплащане, или ти върнаха парите?
Никой не спомена проблема проявява ли се в серията от тази година LA6?
Издадоха ми констативен протокол, който не ме задължаваше да взема пак от същата марка телевизор. Имах правото да избирам, дали да ми дадат телевизор в магазина на същата цена, или да избера по-скъп, но в магазина "Зора" на касата се "пънеха", а като прибавим и факта, че нямаха модела който търся, се насочих към друга магазин. Понеже беше на изплащане, аз сторнирах договора от кредитната компания, плюс бях платил някаква част от парите "кеш". Върнаха ми парите и сторнираха договора. Следователно сключих нов договор в друг магазин в случая Техномаркет и взех друг телевизор на изплащане. Телевизора е Samsung UE-40F6500. Засега съм много доволен от телевизора и като се абстрахирам, че е малко по-малък, но за сметка на това много по-красив и най-важното вади страхотна картина, по-добра от LM620S.
Поздрави!
Мерси за разяснението филмът е голям явно, а и иска време всичкото това така, че лично аз ще го преглътна и ще си го оставя
Поздрави!
Този пост е редактиран от Dominator; 15-08-13 в 20:47.
Добре моят е 47LM660S, ако се позанимая с КЗП и ЛГ дали ще ми го заменят от Техномаркета с 47LA660s примерно.Предполагам не можеш да ми дадеш отговор и с ходене по мъките ще се разясни ситуацията, но до тук от прочетеното не разбрах дали LA серията го има същия проблем?!Надъха ме да се занимая, но държа ако ми го сменят да е ЛГ отново, но пак казвам никъде не успях да прочета дали съществува проблем със звука и с LA6-та серия?!
В сряда ще идват за пореден път техниците от МСат и този път ще им изискам констативен протокол, че проблемът е в процесора на телевизора, а не в сигнала, който идва по кабела им. Съмнява ме да ми издадат някакъв документ с обвинението, че проблемът е в телевизора.
Ще те държа в течение със случващото се
Желая ти успех, ако подходиш правилно, ще се радваш на нов телевизор, дори различен от LG.
Иначе няма как техниците да кажат, че уреда е неизправен! Ще напишат, че подавания сигнал е изправен.
Вариант да провериш е, с уговорката че като вземеш евентуално LA6xx серия да я пробваш и да я върнеш. Аз така щях да процедирам, но ме убедиха да взема Samsung и съм в ПЪТИ по-доволен.;-) Успех още веднъж.
И телевизора няма да го заменят от магазина, а ще се наложи издаване на констативен протокол от сервиза.
Приготви се за някъде всичко това да отнеме 2 седмици.
Поздрави!
От мсат ще ти издадат протокол, че сигналаси е наред без проблем, аз тази стъпка я минах вече, сега съм на стъпка 2, телевизора е при техниците и чакам да ме излъжат нещо . Там ще е големия зор,докато ги накарам да ми дадат протокол за връщане/замяна на тв-то.
Като гледам какви проблеми има с тунера на тоя телевизор се радвам, че моя го шитнах(47lm660). Аз в началото го ползвах само вързан с компютъра и си гледах филми. Сега имам кабеларка, но пък нямам тв, но пък родителите ми имат 42lm660 при който също има накъсване на звука на някои канали /bTV HD примерно е едната/. Баща ми обаче не му пука и не иска да се занимава със сервизи, а те от LG явно точно на това разчитат - на клиенти на които не им пука, че за почти премиум цена получават недъгав продукт.