-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
-
Добър Ден. Бих желал да получа съвет от вас за този модел телевизор. Интересувам се има ли нещо по-добро за тази цена и каква е възможността да е със 120Hz матрица.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12369/P11090104/Televizor-LG-42LA620S-3D-LED
Предварително благодаря.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
chingala
Здравей!
Няколко поста назад в темата имаше постнати кодове на моделите със 100Hz панел, когато купуваш - гледай въпросните букви съответстващи на 100Hz панели да присъства на кашона.
Вероятността е малка засега, понеже трябва да се изчерпат първо старите партиди, но и зависи колко количества поддържа всеки един магазин в централните складове.
-
Цитат:
venom8888
Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
Не! При свързване на оптичен и HDMI кабел от телевизор съм ресивър, ресивърът взема звука от оптичният и HDMI протокола/за контрол/ по кабела.
-
Благодаря за отговора, а дали с оптичен сплитер ще мога да вържа още една аудио система с опичен вход :)
-
Здравейте приятели,
Прочетох почти всичко в двете теми и старата и новата , но не намерих решение на моя проблем , за това си позволявам да ви попитам:
Купих LA690S с Magic Remote , хубаво , но не мога да аксесна Service menu-то . На цифрова телевизия с кабел директно в телевизора съм и не мога да си подредя каналите, което е ... доста тегаво. Бухте ли ми помогнали има ли някакъв шанс чрез Magic Remote да се влезне в сервизното меню или да ходя да купувам някакво универсално дистанционно, за да боря проблема.
Благодаря в аванс.
-
колеги на LG LA691S може ли да се извади клавиатура на екрана или трябва на USB====
-
Цитат:
ekizov
Здравейте приятели,
Прочетох почти всичко в двете теми и старата и новата , но не намерих решение на моя проблем , за това си позволявам да ви попитам:
Купих LA690S с Magic Remote , хубаво , но не мога да аксесна Service menu-то . На цифрова телевизия с кабел директно в телевизора съм и не мога да си подредя каналите, което е ... доста тегаво. Бухте ли ми помогнали има ли някакъв шанс чрез Magic Remote да се влезне в сервизното меню или да ходя да купувам някакво универсално дистанционно, за да боря проблема.
Благодаря в аванс.
Явно не си чел...Има няколко варианта..
- сервизно дистанционно
- сам да си направиш такова
- универсално дистанционно
А за какъв дявол ти е да влизаш в сервизното?
-
Изтегли си програмата ChanSort и си ги подреди.
-
Цитат:
hristoslav2
Явно не си чел...Има няколко варианта..
- сервизно дистанционно
- сам да си направиш такова
- универсално дистанционно
А за какъв дявол ти е да влизаш в сервизното?
За да си подредя каналите. Няма как да влезна във въпросното меню и да експортна ченъл лист-а, за да го редактирам!
А с коментара си по никакъв начин не ми помагате. Предложете конкретно решение дали с линк дали с точно описание на процедурата ? Освен това в горният си пост съм написал защо ми трябва сервизното.
-
Цитат:
ekizov
За да си подредя каналите. Няма как да влезна във въпросното меню и да експортна ченъл лист-а, за да го редактирам!
А с коментара си по никакъв начин не ми помагате. Предложете конкретно решение дали с линк дали с точно описание на процедурата ? Освен това в горният си пост съм написал защо ми трябва сервизното.
Не съм собственик на LG и както вече се досещаш не съм го правил. Имам Панасоник и начина на подреждане ме устройва.
LG – Sender Liste exportieren | Sven Ullrich
[Software] ChannelEditor
LG – ChannelEditor / TllEdit/
Това е програма за редактиране на списъка с програмите. Сваляте от ТВ файл със списъка на USB, редактирате на компа и го качвате пак на ТВ редактирания файл от USB.
LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
Configuration Editor
[Software] ChannelEditor
Free download - tlledit at max speed | Page 1
Как да извлека каналите?
Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader.
Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
Sent to usb - за запис на програмите на флашка.
ChanSort | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net
FAQ за модели 2012
FAQ по LCD телевизорам LG 2012 года [1] - Конференция iXBT.com
Нови видеопанели в модели 32LA660, 32LA662 и 32LA667
LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 12) [88] - Конференция iXBT.com
-
Цитат:
venom8888
Благодаря за отговора, а дали с оптичен сплитер ще мога да вържа още една аудио система с опичен вход :)
Не, няма да стане.
-
Здравей те, колеги, от скоро притежавам 47LA691S, вчера ми прекараха цифрова на CoolBox и сега всички канали трябва цъкам от тяхното дистанционн за приемника, как мога даго премахна този приемник и да си сменям от дистанционното че доста тъпо да имаш джойстика и да го ползваш само усилване и намаляване.
Каква клавиатура ми трябва за да мога да я ползвам към телевизора.
Благодаря предварително!
Телевизора си доста добър, никакъв проблем с споделянето на файлове и зарежда на HD-та от компа. Само разбрах че ако HD-то ти е .mkv трябва да го преименуваш на .mpeg или .avi за да зареди субтитрите.
-
@tenatais този въпрос трябваше да го зададеш когато са ти покарвали кабелна. А иначе трябва ти CAмодул от оператора. Слага се в CI слота на телевизора.
@ekizov много бързо се палиш. В "сервизното" меню е за настройки, които ти не трябва да пипаш, защото ще омоташ телевизора и ще ти отпадне гаранцията. Въпреки това hristoslav2 ти е казал няколкото варианта, чрез които може да влезеш в това меню, но както и той ти е казал там няма да си подредиш каналите.
Един проблем от мен:
На LM620S си слагам флашка с филм и почвам да гледам. Всичко е ОК. В един момент филма спира и ме връща в менюто на USBто да си избирам филм. Защо става така?
-
Цитат:
rudizl
Не, няма да стане.
Защо няма да стане колега ?