-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Kaloian.D
Wi-Fi адаптера подържа само 2,4 GHz
IEEE 802.11a/b/g/n
Ицеее... :) IEEE 802.11a е точно 5GHz -овия диапазон.
Но ако сигнала минава през стени той е по-лошия вариант понеже прониквателната му способност е по малка. Освен това максималната му скорост е 54Мбита (теоритична) а реалната - 20МБита -крайно недостатъчно за гледане на телевизия, за ХД па ептен.... :)
-
Цитат:
Pat
Ицеее... :) IEEE 802.11a е точно 5GHz -овия диапазон.
Но ако сигнала минава през стени той е по-лошия вариант понеже прониквателната му способност е по малка. Освен това максималната му скорост е 54Мбита (теоритична) а реалната - 20МБита -крайно недостатъчно за гледане на телевизия, за ХД па ептен.... :)
Да аз и затова после допълних вторият ред в поста - стандарта, като пропуснах да редактирам първият ред...Сори.
802.11a (5 GHz) и 802.11g (2.4 GHz).
https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11n-2009
-
Ако аз не съм задал правилно въпроса моля да ме извините. Става въпрос за 802.11n стандарта на 5GHz и мисля, че hristoslav2 е имал предвид точно това като ми е отговорил. Теоритично ако го поддържа не мисля, че бих имал проблеми с HD там ;)
-
-
До собственици на модели от серия LM6 :
- имате ли "xvYCC режим (On, Off)" в менюто за настройки на картината ?
- телевизора включва ли се при спиране на тока - при изключен тв и пускане на тока ?
-
42LM620
- Не
- Ако телевизора работи и спре тока, когато тока дойде се включва. Но ако си е бил спрян не тръгва...
-
Цитат:
svetlio1
До собственици на модели от серия LM6 :
- имате ли "xvYCC режим (On, Off)" в менюто за настройки на картината ?
- телевизора включва ли се при спиране на тока - при изключен тв и пускане на тока ?
Първото не можах да го намеря къде е -"xvYCC режим (On, Off)"не виждам такава настройка в опциите за настройки на картината(ако може по-подробно къде да се търси)
За второто принудително му спрях тока(може би 20-30 сек. диода продължи да свети ),след което угасна.След минута му пуснах тока-диода си светна,но докато не го включих от дистанционното ТВ-то не тръгна.
Това е! За какво става дума???:confused:
-
В немските форуми като дават настройки и има поле и за "xvYCC режим (On, Off)" (имам я и в Самсунг-а) , а и в някои ревюта за LM6 серия също се споменава – TEST mit Display Basic Check: LG 42LM660S и ми стана интересно защо аджаба липсва в моя ... ;)
Би трябвало да е след "подобряване на краищата" (поне в упътването е там) и да е активна на ХД сигнал от HDMI вход .
А при мен след като е спирал тока , дори и да е спрян телевизора при "пускането" (на тока ;)) тв се включва :confused: - вчера пак го спираха идиотите от енергото та се сетих да питам как е при други от същата серия . Имам едно старо 25" CRT "NEO" и то е така - дори спряно (на standby) при включване на захранването се включва .
Май ще трябва да влизам в сервизното и да попрегледам какви са опциите - дали с универсалните от "Лидл" става номера или ще трябва да правя фокусите с диода и мр3 файла ?
-
Цитат:
svetlio1
В немските форуми като дават настройки и има поле и за "
xvYCC режим (On, Off)" (имам я и в Самсунг-а) , а и в някои ревюта за LM6 серия също се споменава – TEST mit Display Basic Check: LG 42LM660S и ми стана интересно защо аджаба липсва в моя ... ;)
Би трябвало да е след "подобряване на краищата" (поне в упътването е там) и да е активна на ХД сигнал от HDMI вход .
Това не ми стана много ясно.В смисъл трябва да се появи при сигнал от РС през HDMI вход?Ако правилно съм разбрал,и за какво служи тази настройка?:confused:
-
Ако се зададе страна Германия, излиза в менюто HbbTV. При спиране на тока, ако телевизора е работил тръгва пак, но ако е бил спрян от дистанционното не тръгва. Това е за LG 32LM669S.
-
Цитат:
zabadara
Това не ми стана много ясно.В смисъл трябва да се появи при сигнал от РС през HDMI вход?Ако правилно съм разбрал,и за какво служи тази настройка?:confused:
Това е разширения цветови диапазон (уж) - колко записи и устройства го поддържат в действителност е друг въпрос , но все си мисля , че след като модели от преди 4-5 години го имат , то 2012 би трябвало да си стандарт ;) .
HbbTV е съвсем друга "опция" и функция .:Drinks:
И какво излиза - до тук само моя се включва ...:confused:
-
Цитат:
svetlio1
Май ще трябва да влизам в сервизното и да попрегледам какви са опциите - дали с универсалните от "Лидл" става номера или ще трябва да правя фокусите с диода и мр3 файла ?
Може би там да има тази опция и е по добре да не се включва ТВ след като се възстанови захранването .
-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Някой знае ли ЛМ серия да ли може да възпроизвежда MOV файл чрез вградения плеър?Искам да си взема един фотоапарат Canon PowerShot SX50 HS,а той снима видео в MOV H.264.
-
Да възпроизвежда MOV, но трябва да го чете от компа или от флашка. Като свържеш фотоапарата директно с кабел USB не го чете, не знам обаче защо.
-