-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Пробвай телевизора на цифровата ефирна тв или с външно устройство на HDMI и ще покаже дали е от телевизора .
Най-вероятно причината за DSE-то е телевизора . За съжаление доколкото знам не го признават за дефект от веригите, но все пак пробвай да го върнеш или да го смениш .
-
-
Аз да се похваля, вече си имам 42LA660S за монитор на компа и лага е приемлив, щом игрите стават да се цъкат :)
Няма петна по ъглите за сега, намалих всичко от настроиките на 20-30 % и така ще е в следващия месец докато се разработи :)
Имам и 47LM660S и за сега разлика между двата не виждам(а и за 1 ден няма и да видя) :) сега ще сравнявам, коя година са "по-добрите"
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
competition
Аз да се похваля, вече си имам 42LA660S за монитор на компа и лага е приемлив, щом игрите стават да се цъкат :)
Няма петна по ъглите за сега, намалих всичко от настроиките на 20-30 % и така ще е в следващия месец докато се разработи :)
Имам и 47LM660S и за сега разлика между двата не виждам(а и за 1 ден няма и да видя) :) сега ще сравнявам, коя година са "по-добрите"
Честито! :)
Няма какво да го разработваш, това не е плазма.
Направи си подходящи настройки на картината и си го гледай с кеф.
-
Ами знам, че за плазмите важи, но мой авер ми каза, че и за ледовете е добре да се разработи на 30-40 % поне 100-тина часа.
-
-
Цитат:
competition
Ами знам, че за плазмите важи, но мой авер ми каза, че и за ледовете е добре да се разработи на 30-40 % поне 100-тина часа.
Виж за "ледовете", може и така да е, но за лсд-то не е:) Иначе, вероятността за дефектиране на пиксел в първите часове на работа е най-голяма.
-
-
Цитат:
logic
Led-a също е LCD !
Това за мен ли е?;)
-
Цитат:
pilot
Това за мен ли е?;)
Ами щом е под твоя пост , значи -да . Иначе ползвам цитат .
-
Цитат:
logic
Ами щом е под твоя пост , значи -да . Иначе ползвам цитат .
Случайно, видя ли кавичките, преди да ми разясняваш някои неща? Не се засягай, ама сигурно знам малко повечко неща от теб и затова си позволявам тънък хумор.:Drinks:
П.С. Сори за:offtopic:
-
:offtopic: Този " тънък " хумор не е полезен в случая и поражда съмнения у по-малко знаещите от теб !
-
Шшшшш стига сте се драчили сега.Темата е за всичко друго, но не и да си мерите п.ш.ците.
Точно това ми каза и аверчето, че има голям шанс да изгорят пикселите.
Един въпрос още - нормално дистанционно като за ЛМ сериите от къде мога да си поръчам или закупя(освен в LG, ако изобщо стават за LA).
Новият телевизор е само с жестово дистанционно и ми е леко дискомфортно.
-
-
Цитат:
Soma
Най-вероятно причината за DSE-то е телевизора . За съжаление доколкото знам не го признават за дефект от веригите, но все пак пробвай да го върнеш или да го смениш .
Пробвал си да върнеш телевизор с DSE и са ти отказали?