-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Сам прецени като видиш картината. Лж или самсунг е почти еднакво с разликата чеса различни марки с един производител и двата са добри качестви и цена
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
mitako12
Сам прецени като видиш картината. Лж или самсунг е почти еднакво с разликата чеса различни марки с един производител и двата са добри качестви и цена
Глупости на квадрат! Картината при Samsung е в ПЪТИ по-добра от тази на LG. Двете марки използват различни технологии на пенелите!
-
Но незнаеш вътре с какво е оборудвано за мен са еднакви единсвено признавам че самсунг е1класа а лж2, класа тека го разделят а ние се кефим и на 3класа и се лъжем секи телевизор е сам по Себесе спецялен както при хората
- - - - - - - - - -
Производителя е един и същ кое му е различното
- - - - - - - - - -
Имам едно нео като го разгобих видях че е на самсунг и лж части и как мислиш и картината е по добра от jvc
-
Samsung може да са по добри но по скъпи!
Ако сравняваш Самсунг до 1500лв и Lg до 1500лв - LG-to ще ти даде повече.
Играх го това преди 2 седмици :)
-
Преди да купя лжто гледах най различни и установих че лжто е по добро качестона картина отколкото останалите за 1000 лв. Си заслужава нищо че няма 3д аз неисках да я има тази екстра но за смарт тв сие супер щом си трагват клипове от vbox7 ме устроива flv ми тръгва на харда сам доволен само проблема че няма vga
- - - - - - - - - -
Тела мие samsung nexus i9250 много му се радвам на супер амолет дисплеи но за жалос няма текав телевизор може да има ама е сигорно 1чувал пари:BigGrin
-
Кожудерите от ТМ вдигнаха цените на 7 и 8 серия на LG-тата.
47LA740 - беше 1999лв, сега е 2249лв (+250лв)
47LA860 - беше 2599лв, сега е 2899лв (+300лв)
За сметка на това 6-та серия е свалена:
47LA660 - беше 1799лв, а сега е 1599лв. (-200лв)
-
Може ли малко помощ немога да настроя tool option3 неиска дасе настроива влизам и непозволява да се настроива
- - - - - - - - - -
Тв то е lg42ln570s-za
-
Ако се вземе предвид съотношението цена/функции и екстри, LG е на първо място. Изключвам марки като Блаупункт и т.н. Качеството на картината е малко субктивно понятие, на мен лично в повечето модели на Самсунг ми харесва повече от колкото на LG, но ако търсим максимално качество има и доста по-добри от него, но на съответната цена. Така, че човек първо трябва да си определи бюджета, изискванията за функции и размер и след това да гледа марки.
-
Цитат:
Кожудерите от ТМ вдигнаха цените на 7 и 8 серия на LG-тата.
47LA740 - беше 1999лв, сега е 2249лв (+250лв)
47LA860 - беше 2599лв, сега е 2899лв (+300лв)
Значи се задава промоция в която ще има "голямо" намаление от 250-300лв :BigGrin
-
Цитат:
mitako12
Според мен картината колкото дае качествена ако има голяма рамка ще изглежда нетолкова добра например таблетите колко е по тънък и по малка рамка толкова те радва за добър дисплеи има едино тв самсунг който е ацки добар като дизаин и картина и можеш да се радваш на картина и е с много тънка рамка и дава шанс на дисплея да испакне при 62 или 64" това е наи доброто нои цената е добра за 3600лв. Си заслужава моя също е горедолу с тънка рамка се пак аз няма да гледам рамката а монитора неискам да убидя никой но според мен несе гледа само функците и колко екстри има и се гледа дизаина отпред да е супер както се казва
Митако, не те знам колко си грамотен, но много те моля, опитай се, да пишеш смислено и правилно.Нищо не ти разбрах и се наложи да се спирам и да асимилирам какво си искал да напишеш.
Срамно е, че дори не можем да пишем грамотно на майчиния си език!!!
-
Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Ако на един рутер с ЮСБ,му ковна харддиск,някой знае ли да ли ще се гледат филми на телевизорите ми чрез домашната мрежа,имам 3 телевизора в различни стаи свързани чрез лан кабел с рутера?Благодаря!
- - - - - - - - - -
-
Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Ще се гледат, но възможностите на рутерите за медиа сервър са малко ограничени от към формати.
-
Цитат:
mitako12
Но незнаеш вътре с какво е оборудвано за мен са еднакви единсвено признавам че самсунг е1класа а лж2, класа тека го разделят а ние се кефим и на 3класа и се лъжем секи телевизор е сам по Себесе спецялен както при хората
Производителя е един и същ кое му е различното
Имам едно нео като го разгобих видях че е на самсунг и лж части и как мислиш и картината е по добра от jvc
И трите ти твърдения са грешни - така че спри да пишеш глупости!! Не си инженер по микроелектроника, че да даваш коментари от такъв род. Гледай си неото и му се радвай...
И си оправи правописа.
-
Цитат:
mitako12
Според мен картината колкото дае качествена ако има голяма рамка ще изглежда нетолкова добра например таблетите колко е по тънък и по малка рамка толкова те радва за добър дисплеи има едино тв самсунг който е ацки добар като дизаин и картина и можеш да се радваш на картина и е с много тънка рамка и дава шанс на дисплея да испакне при 62 или 64" това е наи доброто нои цената е добра за 3600лв. Си заслужава моя също е горедолу с тънка рамка се пак аз няма да гледам рамката а монитора неискам да убидя никой но според мен несе гледа само функците и колко екстри има и се гледа дизаина отпред да е супер както се казва
Вярно,по-голяма и неразбираема глупост от тази :confused: не бях чел в този прекрасен форум:rolleyes:.