-
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Моля за помощ взех преходник vga >hdmi лаптопа го распознава като lg42ln570 но тв-то не отчита hdmi как да го направя да го отчита
- - - - - - - - - -
Благодаря предварително
-
Никак ! Само с този кабел няма да стане .
-
Какво трява да направя за да излезв че има връска
-
Трябва да има и конвертор на сигнала т.е. един вид пробразувател от аналогов ( vga ) към цифров ( hdmi ) сигнал , а това е скъпо и може и да не проработи . Сори , ама е така .
-
Значи трябва да върна кабела. в магазина има някакво устроисто на тошиба и е нешто като догстанция
на него има вънщна видео карта и се управлява от usb. така казва продавача мисля да го взема да пробвам
-
То хубаво , ама нямаш ли инсталирана "проверка на правописа" , че трудно хващаме какво искаш да кажеш ? Не знам колко е тая външна видеокарта , ама ако инвестираш в един външен хард диск ще е по-добре май - тв си има приличен медия плеър
Външен хард диск WD My Passport 3.0, 1TB, USB 3.0, 2,5", Черен WDBBEP0010BBK - eMAG.bg
Външен хард диск Seagate Expansion 2TB, 3.5inch, 7200 об./мин, 32MB, USB 3.0, Черен STBV2000200 - eMAG.bg
-
здравейте, искам да питам относно какъв тв да си взема от следните модели LG LA660S,LA667S,LA690S,LA691S
-
Съжалявам че малко бъркам но телефона няма за правопис има гласовописане имам хард 320гб ама се чудя как да му измъкна звук от оприката кам c-media usb ако успея да искарам звук няма да ми трябва даже и комп. Ако има някой да е искарал звук прес оптика кам външна звукова карта да сподели
- - - - - - - - - -
При мен зяуковата карта е 7.1 c-media usb
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
biser_lom
здравейте, искам да питам относно какъв тв да си взема от следните модели LG LA660S,LA667S,LA690S,LA691S
Всичко опира до дизайн..., като функции са едни и същи...
-
С поред мен рамката колко е по тънка толкова е по добре
-
Цитат:
mitako12
С поред мен рамката колко е по тънка толкова е по добре
И какво и е доброто? :rolleyes: какво общо има с качествената картина например?
-
Според мен картината колкото дае качествена ако има голяма рамка ще изглежда нетолкова добра например таблетите колко е по тънък и по малка рамка толкова те радва за добър дисплеи има едино тв самсунг който е ацки добар като дизаин и картина и можеш да се радваш на картина и е с много тънка рамка и дава шанс на дисплея да испакне при 62 или 64" това е наи доброто нои цената е добра за 3600лв. Си заслужава моя също е горедолу с тънка рамка се пак аз няма да гледам рамката а монитора неискам да убидя никой но според мен несе гледа само функците и колко екстри има и се гледа дизаина отпред да е супер както се казва
-
Благодаря за коментарите,искам също да попитам добре ли съм се насочил към марката LG или да се насоча към друга марка става въпрос 42 инча в порядъка до около 1500лв
-
Цитат:
biser_lom
Благодаря за коментарите,искам също да попитам добре ли съм се насочил към марката LG или да се насоча към друга марка става въпрос 42 инча в порядъка до около 1500лв
One world - Samsung!