Здравейте пичове!
Вчера си говорих с един колега относно тази функция и реших днес да изпробвам телевизора да видя как се получават нещата и общо взето камък... Телевизорът е 42LA691S и си ги има тези функции. Лаптопът ми също е съвместим с тази функция, като според ИНТЕЛ.ЦОМ трябва процесора, видеокартата и ви-фи платката да отговарят на техните изисквания, а това при мен са 3/3.
От настройките на телевизора си избирам ОН на функцията Миракаст/Интел ВиДи и почва да си търси. На лаптопа съм инсталнал Интел ВиДи туул, който ми ъпдейтна видео и ви-фи драйвърите и след това се инстална и програмата. След като я пусна и търся телевизора, почти веднага излиза в списъка и му цъкам да се конектва. На телевизора съответно се показва, че няква машина (съответно моя лаптоп) се пробва да се свърже и имам 120 секунди да въведа дадения от телевизора ПИН. Пиша го в програмата и почва уж да се конектва. След около 40 секунди на телевизора изписва, че лаптопа IS NOT CONNECTED, а съответно на лаптопа продължава уж да се конектва, докато след още известно време не изпише, че е минало доста време и не се е осъществила връзка, съответно да рестартирам програмата или телевизора и да пробвам отново... Правя и 2-те и до сега нищо...
Та въпросът ми е аз ли изпускам нещо или трябва да се направи още нещо? Някой като цяло пробвал ли е тази функция и има ли проблеми при него?
Поздрави!